Boekhandel Douwes Den Haag

Het meisje van de watermolen

zal ze het charmante dorpje kunnen redden zonder hen te verliezen?

Alison Woods

Het meisje van de watermolen

Het meisje van de watermolen

zal ze het charmante dorpje kunnen redden zonder hen te verliezen?

Het meisje van de watermolen

 

Emma gaat na haar afstuderen op de watermolen met souvenierwinkel van haar zieke groottante letten. Deze ligt in een afgelegen dorpje op het Engelse platteland. Ze hecht zich al snel aan de idyllische plek en de eigenzinnige inwoners.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 15,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Het meisje van de watermolen

Emma gaat na haar afstuderen op de watermolen met souvenierwinkel van haar zieke groottante letten. Deze ligt in een afgelegen dorpje op het Engelse platteland. Ze hecht zich al snel aan de idyllische plek en de eigenzinnige inwoners. Wanneer haar nieuwe vrienden vertellen dat ze binnenkort allemaal uit hun huisjes worden gezet door de nieuwe landgoedeigenaar, is ze verontwaardigd en besluit ze hen te helpen. Door het actiecomité van dorpelingen laat ze zich aanpraten om de landgoedeigenaar te confronteren met de onzin van zijn plannen.

 

Wanneer ze de nieuwe eigenaar in levende lijve ziet, is ze sprakeloos door zijn indrukwekkende verschijning. Ze vergeet zelfs bijna waarvoor ze was gekomen. Ze herstelt zich al gauw en werkt zich undercover als landschapsarchitect in bij zijn chique clubje dat het vastgoedproject voor hem ten uitvoer zal leggen. Zo komt ze te weten dat hij grote plannen heeft die de charme van het dorpje helemaal zullen verpesten. Als een echte spionne vergaart ze informatie voor het actiecomité om zijn plannen te ondermijnen. Maar een malafide projectontwikkelaar en een makelaarster van luxevastgoed maken het haar sterk moeilijk. Zal ze het dorp en haar vrienden wel kunnen redden nu de vonken er vanaf vliegen met de persoon die al dit kwaad veroorzaakt?

 

Alison Woods (1992) schrijft ontspannende feelgoodromans die je helemaal meeslepen. Ze woont met haar gezin in Engeland. Haar hoofddoel? Lezers even ontvoeren naar een andere wereld.


ISBN
9781739270117
Pagina's
351
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Alison Woods

Kinderen en Jeugd