Boekhandel Douwes Den Haag

50 tinten Tinder 3

el número 50

Chee

50 tinten Tinder 3

50 tinten Tinder 3

el número 50

50 tinten Tinder 3

 

‘El numéro 50’ is het adembenemende laatste deel van de ‘50 tinten Tinder’ trilogie, ditmaal volledig gewijd aan één man, de vijftigste. Maar betekent dit dat Julia haar droomman gevonden heeft?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,98


Beschrijving 50 tinten Tinder 3

‘El numéro 50’ is het adembenemende laatste deel van de ‘50 tinten Tinder’ trilogie, ditmaal volledig gewijd aan één man, de vijftigste. Maar betekent dit dat Julia haar droomman gevonden heeft? Die ene diamant, hij die haar kan overtuigen om misschien wel Tinder voor altijd op te geven, maar niet haar idealen? Houdt de langeafstandsrelatie stand? En hoe vordert het schrijven van haar driedelige roman? Komt ook deze droom uit? Kortom, wacht Julia het grote succes in de liefde én in het schrijverschap? Dit laatste deel van de trilogie staat bol van passie, romantiek en onthullingen die je niet wilt missen.

Chee is de ‘nom de plume’ van Greet Embrechts. In het echte leven is ze moeder van 4 volwassen kinderen, woont ze in Herentals en werkt ze in een Standaard Boekhandel in het Antwerpse. Haar inspiratie haalt ze vooral in Spanje, waar ze al meer dan zes jaar heel regelmatig alleen naartoe trekt. Reizen, mensen ontmoeten, verhalen sprokkelen … Het is een echte passie geworden. Haar debuut ’50 tinten Tinder’ is meteen een trilogie geworden.


Recensies:
In ‘50 tinten Tinder 2’ wordt andermaal duidelijk gemaakt dat alleen zijn en eenzaamheid geen synoniemen zijn. Julia’s moed en verlangen naar avontuur vormen een bron van inspiratie en bieden geruststelling dat je het leven zelf kunt sturen, ook als je zonder partner bent. Dit vervolgverhaal versterkt op overtuigende wijze de boodschap dat een bevredigend leven binnen handbereik ligt, ongeacht je relatiestatus.
Kim - ingenieur

Om een recensie over dit tweede deel van de trilogie te schrijven zou ik een hele reeks superlatieven moeten uitvinden. Gelukkig biedt de muziek een oplossing en kan ik een muziekterm gebruiken die het allemaal dekt: nog virtuozer geschreven dan deel één.
Leon - dirigent


ISBN
9781913980641
Pagina's
290
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij StoryLand

Romans