Boekhandel Douwes Den Haag

Peter de Caluwe

Opera - Passie(s) en controverse(n)

Stéphane Renard & Peter de Caluwe

Peter de Caluwe

Peter de Caluwe

Opera - Passie(s) en controverse(n)

Peter de Caluwe

 

'Als het publiek altijd gelijk zou hebben, dan zouden de eerste uitvoeringen van La traviata en Carmen nooit een flop zijn geweest.' Peter de CaluweDe opera, een ivoren toren van vermaak, die steeds door dezelfde insiders wordt bezocht?


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 19,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Peter de Caluwe

'Als het publiek altijd gelijk zou hebben, dan zouden de eerste uitvoeringen van La traviata en Carmen nooit een flop zijn geweest.'
Peter de Caluwe

De opera, een ivoren toren van vermaak, die steeds door dezelfde insiders wordt bezocht? Niet als het van Peter de Caluwe afhangt. Als directeur van de Koninklijke Muntschouwburg in Brussel verdedigt hij vurig het belang en de relevantie van zijn kunst. Door in te zetten op engagement, mensen tot nadenken te dwingen en terug te grijpen naar de dramatische kracht van de begindagen. Zelfs als dat betekent dat er tegen de heilige huisjes geschopt moet worden.

In deze reeks taboeloze interviews met Stéphane Renard gaat Peter de Caluwe geen enkele vraag uit de weg en deelt hij zijn visie over een opera die het publiek zowel met zijn passies als met de excessen van zijn tijd confronteert.


ISBN
9782390250968
Pagina's
208
Verschenen
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Racine

Muziek
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren