Boekhandel Douwes Den Haag

Capitool Autoroutes Noord- en Midden-Italië

Capitool

Capitool Autoroutes Noord- en Midden-Italië

Capitool Autoroutes Noord- en Midden-Italië

Capitool Autoroutes Noord- en Midden-Italië

 

25 autoroutes door Noord- en Midden-Italië Deze Autoroutes Noord- en Midden-Italië voert je weg van de gebaande paden naar mooie dorpen en adembenemende landschappen, authentieke restaurants en gastvrije hotels.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 24,99

Ophalen: Nu 4 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Capitool Autoroutes Noord- en Midden-Italië

25 autoroutes door Noord- en Midden-Italië


Deze Autoroutes Noord- en Midden-Italië voert je weg van de gebaande paden naar mooie dorpen en adembenemende landschappen, authentieke restaurants en gastvrije hotels.


25 autoroutes – uiteenlopend van een tot vijf dagen – brengen je diep het ongerepte Italiaanse platteland in, met onderweg charmante eethuizen en accommodaties. Bij elke route hoort een wandeling door een oude stad of een fraai landschap, en vind je activiteiten en tips voor het kopen van lokale producten. De routes gaan onder andere door de regio van de Italiaanse meren, Venetië en Veneto, Umbrië en Le Marche.


De gedetailleerde kaarten, praktische informatie, uitneembare kaart en duidelijke routebeschrijvingen bieden alle informatie die je nodig hebt voor een heerlijke vakantie met de auto.


ISBN
9789000301096
Pagina's
264
Verschenen
NUR
512
Druk
2
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Unieboek|Het Spectrum

Reisgidsen Europa