Boekhandel Douwes Den Haag

Capitool reisgidsen

Capitool onverwacht dichtbij

meer dan 350 verrassende plekken in Nederland

Ad Snelderwaard & Pim Verver & Travelingo & Marja Kerst

Capitool onverwacht dichtbij

Capitool reisgidsen

Capitool onverwacht dichtbij

meer dan 350 verrassende plekken in Nederland

Capitool reisgidsen: Capitool onverwacht dichtbij

 

Ontdek de verrassende kant van Nederland met meeer dan 350 verrassende plekken in eigen land Wat is het mooi vormgegeven Lorreta Schrijver - Koffietijd ✔ Deze prachtige gids geeft inspiratie voor vele uitstapjes ✔ Met een zorgvuldig samengestelde inhoud van zeer hoge kwaliteit ✔ Met vele schitterende foto’s ✔ De gids die je nog lang zult bewaren samen met je herinneringen Aan de hand van wereldberoemde bezienswaardigheden laat Capitool Onverwacht Dichtbij verrassende en onvermoede plekken zien in Nederland.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 19,99

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Capitool reisgidsen: Capitool onverwacht dichtbij

Ontdek de verrassende kant van Nederland met meeer dan 350 verrassende plekken in eigen land


Wat is het mooi vormgegeven Lorreta Schrijver - Koffietijd


✔ Deze prachtige gids geeft inspiratie voor vele uitstapjes

✔ Met een zorgvuldig samengestelde inhoud van zeer hoge kwaliteit

✔ Met vele schitterende foto’s

✔ De gids die je nog lang zult bewaren samen met je herinneringen

Aan de hand van wereldberoemde bezienswaardigheden laat Capitool Onverwacht Dichtbij verrassende en onvermoede plekken zien in Nederland. Naast de toren van Pisa, zijn ook in Nederland talloze scheve torens. Voor zandvlaktes hoef je niet per se naar de Sahara en voor goede wijn hoeft niemand af te zakken naar het verre zuiden. Een Vrijheidsbeeld, Sagrada Família, het nagebouwde Kremlin en een Tafelberg vind je hier ook!
En wat dacht je van duiken, mountainbiken in grotten, bijzondere klimmuren, een lichtgevend Van Gogh Fietspad, een Moai beeld, Les Pisseurs, een zeeroversnest – allemaal te doen en te vinden in Nederland en prachtig in beeld gebracht in Onverwacht Dichtbij.


Deze gids laat meer dan 350 unieke en verrassende plekken in ons land zien. Het boek is opgedeeld in de volgende 7 themahoofdstukken:
✔ Natuur

✔ Architectuur

✔ Cultuur

✔ Actief

✔ Kunst

✔ Historie

✔ Steden en dorpen


Bij de bezienswaardigheid worden extra informatie en tips, interessante weetjes en praktische informatie gegeven. Ook de handige kaartjes ontbreken niet. Met het geografisch register is in één oogopslag te zien of er bezienswaardigheden in de buurt zijn. Het is met deze gids dus niet moeilijk een onvergetelijk uitstapje te plannen.


Onverwacht Dichtbij staat boordevol tips en weetjes voor een geweldig dagje uit. Laat je, zonder dure tickets en een jetlag, verwonderen door al het moois wat Nederland te bieden heeft!


ISBN
9789000352067
Pagina's
192
Verschenen
Serie
Capitool reisgidsen
NUR
510
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Capitool