Boekhandel Douwes Den Haag

Prosecco made me do it

Prosecco made me do it

Amy Zavatto

Prosecco made me do it

Prosecco made me do it

Prosecco made me do it

Prosecco made me do it

 

A party in a glass. Met Prosecco made me do it wordt het een feest in huis. Dit vrolijk geïllustreerde boek introduceert de wereld van prosecco: niet meer weg te denken als hét ingrediënt voor een bruisende cocktail.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 12,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Prosecco made me do it

A party in a glass. Met Prosecco made me do it wordt het een feest in huis. Dit vrolijk geïllustreerde boek introduceert de wereld van prosecco: niet meer weg te denken als hét ingrediënt voor een bruisende cocktail.


Expert Amy Zavatto geeft maar liefst 60 recepten voor sprankelende cocktails. Van een Sunshine Superman of een Ship to Shore, er is voor elke gelegenheid wel iets te schenken.


Vier de zomer met traditionele Bellini's, fruitige Mimosa's en mousserende Margarita's!


Amy Zavatto, kleindochter van een Italiaanse wijnmaker en dochter van een whisky-liefhebber, werkt, eet en drinkt (het liefst een Manhattan) in New York. Ze schrijft over cocktails en wijn voor verschillende bladen en schreef meerdere succesvolle boeken zoals The Architecture of the Cocktail en Natural Ingredients.


ISBN
9789000362288
Pagina's
144
Verschenen
NUR
447
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum