Boekhandel Douwes Den Haag

Prfct.

In zeven stappen naar een optimistisch zelfbeeld

Saskia Geraerts

Prfct.

Prfct.

In zeven stappen naar een optimistisch zelfbeeld

Prfct.

 

Imperfect of I’m Perfect – het is maar waar je het accent legt. Je zelfbeeld bepaalt hoe je je gedraagt in het dagelijks leven. Psychologe Saskia Geraerts ontdekte dat veel cliënten een heel verkeerd beeld van zichzelf hebben.


Nog te verschijnen

€ 17,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Prfct.

Imperfect of I’m Perfect – het is maar waar je het accent legt.


Je zelfbeeld bepaalt hoe je je gedraagt in het dagelijks leven. Psychologe Saskia Geraerts ontdekte dat veel cliënten een heel verkeerd beeld van zichzelf hebben. Als je je leven wilt veranderen en andere resultaten wilt krijgen, begint dit bij een ander beeld van jezelf. In het boek PRFCT. laat ze aan de hand van zeven eenvoudige stappen zien hoe je op een andere manier naar jezelf kunt kijken. Vanuit de klinische psychologie legt ze uit hoe onze hersenen werken, hoe ons gedrag tot stand komt en hoe we geloven wat we geloven. En nog interessanter: je leert hoe je hier verandering in kunt aanbrengen om gelukkiger en lichter in het leven te staan.


Imperfect of I’m perfect? De keuze is aan jou.


Saskia Geraerts (1971) is als psycholoog gespecialiseerd in zelfbeeld. Zij werkt in haar eigen praktijk, geeft workshops, lezingen en treedt op als tv-psycholoog bij onder andere RTL4 en SBS6. Saskia is getrouwd, heeft vijf kinderen en woont in ’s-Hertogenbosch.


ISBN
9789000367900
Pagina's
240
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren