Boekhandel Douwes Den Haag

We like Bali

De travel guide voor het ultieme islandleven

Priscilla Rosmolen & Evelien Riupassa

We like Bali

We like Bali

De travel guide voor het ultieme islandleven

We like Bali

 

Leef tijdens jouw vakantie op Bali als een influencer en ontdek dé places-to-be We like Bali geeft je meer dan 100 bekende, hippe en onontdekte hotspots in alle prijscategorieën: van de leukste plekken om te eten en te verblijven, tot de beste surfspots, stranden, spa’s, winkels en yoga-retreats.


Nog te verschijnen

€ 18,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving We like Bali

Leef tijdens jouw vakantie op Bali als een influencer en ontdek dé places-to-be


We like Bali geeft je meer dan 100 bekende, hippe en onontdekte hotspots in alle prijscategorieën: van de leukste plekken om te eten en te verblijven, tot de beste surfspots, stranden, spa’s, winkels en yoga-retreats. Ook ontbreken de tips voor omringende eilanden waaronder de Gili eilanden, Nusa Lembongan en Flores niet. In het boek komen bekende Nederlandse influencers die graag op Bali vertoeven aan het woord met hun favoriete plekken op het eiland. Deze persoonlijke insidergids is praktisch, maar vooral ook inspirerend.


Bali is de ultieme bestemming om lekker even alles los te laten, jezelf te verwennen, te ontspannen of juist topfit te worden. Of je nu alleen reist, samen of met kinderen, voor het eerst naar Bali gaat of een terugkerende eilandbezoeker bent en voor een kort bezoek of juist voor lange tijd. Ook iedere zichzelf respecterende influencer zet inmiddels koers richting het tropische Bali voor ’s werelds meest Instagrammable vegan cafés en fotogenieke hotspots. Maar de echte insiders Pris en Eve zagen het tien jaar geleden al. Deze Nederlandse beste vriendinnen met Indonesische roots zeiden hun banen op in Amsterdam en vertrokken in 2009 naar Bali. Ze startten er hun succesvolle reisplatform We like Bali en hun eigen islandlife kleding- en accessoirelijn. In dit boek delen zij al hun insider tips om van ieders Bali avontuur de meest onvergetelijke vakantie te maken.


ISBN
9789000368662
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren