Boekhandel Douwes Den Haag

Zwem.

Techniek, tips en trainingsschema's voor zwemmers en triatleten

Suzanne Brummel

Zwem.

Zwem.

Techniek, tips en trainingsschema's voor zwemmers en triatleten

Zwem.

 

Zwemmen is het nieuwe hardlopen!  Door de bewezen gezondheidseffecten en de opkomst van de triatlon sport wordt zwemmen steeds populairder. Van Suzanne Brummel, voormalig Nederlands kampioen Open Water Zwemmen en succesvol sportblogger, verschijnt het boek Zwem.


Nog te verschijnen

€ 20,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Zwem.

Zwemmen is het nieuwe hardlopen! 


Door de bewezen gezondheidseffecten en de opkomst van de triatlon sport wordt zwemmen steeds populairder. Van Suzanne Brummel, voormalig Nederlands kampioen Open Water Zwemmen en succesvol sportblogger, verschijnt het boek Zwem. Of je nu 12 jaar oud bent of tegen de 70 loopt, een beginner of gevorderde bent: met dit boek word je een betere zwemmer. Zowel in het zwembad als in het open water.


Zwem. is als het ware de personal coach die je wegwijs maakt in de zwemsport en die je leert beter, sneller en efficiënter te zwemmen. In Zwem. komt onder andere de basis van de borstcrawl-techniek aanbod, evenals manieren op efficiënter te trainen met behulp van tips, trainingsschema’s en oefeningen voor thuis. Uiteraard met een extra hoofdstuk voor openwaterzwemmers en triatleten. Voor iedere sporter en bankhanger die graag in beweging wil komen.


Suzanne Brummel (1994) is voormalig Nederlands kampioen Open Water Zwemmen, studeerde cum laude af in Economie, Bestuur & Management en is succesvol sportblogger. Naast zwemmen is ze ook fervent hardloper. Afgelopen november liep ze de New York marathon en ook in die voorbereidingen heeft het zwemmen een grote rol gespeeld als hersteltraining. Door Women’s Health werd ze genomineerd als Fitfluencer van het jaar. Suzanne sport en woont in Amsterdam.
www.suzannebrummel.com | #fitwithsuus | @suzannebrummel


'Zwemmen is een van de gezondste en als je het mij vraagt ook leukste sporten die er zijn. Door de techniek beter onder controle te krijgen en efficiënter en slimmer te trainen zal het alleen nog maar leuker zijn.' - Suzanne Brummel


Zwemmen is een van de beste manieren om af te vallen, aan je conditie te werken, je core en flexibiliteit te verbeteren, blessures te verlichten en tot rust te komen.


ISBN
9789000371709
Pagina's
224
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren