Boekhandel Douwes Den Haag

Voor opa

Een boekje over ons

Elma van Vliet

Voor opa

Voor opa

Een boekje over ons

Voor opa

 

Nieuw in deze serie: diy-cadeauboekje voor opaEen persoonlijk boekje om aan opa cadeau te doen Een opa is iemand met zilver in zijn haar en goud in zijn hart Samen spelletjes doen, elkaar aan het lachen maken en luisteren naar zijn verhalen over vroeger.


Nog te verschijnen

€ 12,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Voor opa

Nieuw in deze serie: diy-cadeauboekje voor opa
Een persoonlijk boekje om aan opa cadeau te doen


Een opa is iemand met zilver in zijn haar en goud in zijn hart


Samen spelletjes doen, elkaar aan het lachen maken en luisteren naar zijn verhalen over vroeger. Je opa is veel ouder dan jij, maar toch een van je beste vrienden. Jullie tijd met elkaar is altijd fijn en dat zorgt voor een heleboel dierbare herinneringen. Voor opa, een boekje over ons is een mooi vormgegeven cadeauboekje om zelf te vullen met alles wat jullie samen hebben meegemaakt.


Bestsellerauteur Elma van Vliet helpt je met creatieve opdrachten en inspirerende vragen op weg bij het maken van deze persoonlijke bundeling van kattenkwaad, binnenpretjes en mooie verhalen.


Het boekje is eenvoudig te vullen en een prachtige basis voor heerlijke gesprekken met je opa over toen, nu en later. Om voor altijd te bewaren en nog vaak doorheen te bladeren.


Specificaties
•    11,5 x 15,8 cm
•    Gebonden met wikkel van cadeaupapier


Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie. Toen ze in 2001 te horen kreeg dat haar moeder ernstig ziek was, realiseerde ze zich dat er nog zoveel vragen waren die ze haar wilde stellen. Daarom maakte zij het boek Mam, vertel eens. Door het maken van dit boek ontdekte ze haar passie voor het helpen van mensen bij het maken, delen en bewaren van herinneringen. Haar boeken en non-boeken staan bekend om de mooie vormgeving, de inspirerende vragen en de gesprekken die erdoor ontstaan. Wereldwijd zijn er nu meer dan vier miljoen mensen die met de hulp van Elma hun eigen verhalen schrijven. Zie ook www.elmavanvliet.nl


ISBN
9789000375967
Pagina's
80
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren