Boekhandel Douwes Den Haag

Voor opa

Een boekje over ons

Elma van Vliet

Voor opa

Voor opa

Een boekje over ons

Voor opa

 

Uniek, persoonlijk album om zelf te maken en cadeau te geven aan je opa Een opa is iemand met zilver in zijn haar en goud in zijn hart. Samen spelletjes doen, elkaar aan het lachen maken en luisteren naar zijn verhalen over vroeger.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 12,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Voor opa

Uniek, persoonlijk album om zelf te maken en cadeau te geven aan je opa


Een opa is iemand met zilver in zijn haar en goud in zijn hart. Samen spelletjes doen, elkaar aan het lachen maken en luisteren naar zijn verhalen over vroeger. Voor opa, een boekje over ons is een mooi vormgegeven cadeauboekje om zelf te vullen met alle bijzondere momenten die jullie samen hebben beleefd.


Bestsellerauteur Elma van Vliet helpt je met creatieve opdrachten, grappige multiplechoicevragen en ruimte voor foto’s en aandenkens bij het maken van jullie persoonlijke bundeling van hoogtepunten, slappe lach-momenten en onvergetelijke anekdotes.


Voor opa is een eenvoudige, originele en creatieve manier om je opa te laten weten hoe onmisbaar hij voor je is. Het resultaat is een prachtige basis voor heerlijke gesprekken met je opa over toen, nu en later. Om voor altijd te bewaren en nog vaak doorheen te bladeren.


Ook in deze serie: Voor mama, Voor papa, Voor oma, Voor mijn zus(je), Voor mijn broer(tje) en Voor een lief vriendinnetje.


Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie. Toen ze in 2001 te horen kreeg dat haar moeder ernstig ziek was, realiseerde ze zich dat er nog zoveel vragen waren die ze haar wilde stellen. Daarom maakte zij het boek Mam, vertel eens. Door het maken van dit boek ontdekte ze haar passie voor het helpen van mensen bij het maken, delen en bewaren van herinneringen. Haar boeken en non-boeken staan bekend om de mooie vormgeving, de inspirerende vragen en de gesprekken die erdoor ontstaan. Wereldwijd zijn er nu meer dan vier miljoen mensen die met de hulp van Elma hun eigen verhalen schrijven. Zie ook www.elmavanvliet.nl


ISBN
9789000375967
Pagina's
80
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle