Boekhandel Douwes Den Haag

Voor oma

Een boekje over ons

Elma van Vliet

Voor oma

Voor oma

Een boekje over ons

Voor oma

 

Nieuw in deze serie: diy-cadeauboekje voor omaEen persoonlijk boekje om aan oma cadeau te doen Bij oma kom je nooit knuffels of koekjes tekort Urenlang winkelen, samen taarten bakken en foto’s kijken van toen zij zo oud was als jij.


Nog te verschijnen

€ 12,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Voor oma

Nieuw in deze serie: diy-cadeauboekje voor oma
Een persoonlijk boekje om aan oma cadeau te doen


Bij oma kom je nooit knuffels of koekjes tekort


Urenlang winkelen, samen taarten bakken en foto’s kijken van toen zij zo oud was als jij. Met oma is het altijd gezellig! Samen maken jullie een grote verzameling prachtherinneringen om nooit te vergeten. Voor oma, een boekje over ons is een leuk vormgegeven cadeauboekje om al dat moois te bundelen.


Elma van Vliet, bestsellerauteur en de vrouw achter dit persoonlijke en unieke cadeau voor je oma, helpt je op weg met opdrachten, grappige multiplechoicevragen en ruimte voor foto’s en aandenkens.


Een eenvoudige, originele en creatieve manier om oma te laten weten hoe onmisbaar ze voor je is. Het resultaat is een vrolijk boekje om herinneringen van vroeger op te halen en samen te dromen over later.


Specificaties
•    11,5 x 15,8 cm
•    Gebonden met wikkel van cadeaupapier


Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie. Toen ze in 2001 te horen kreeg dat haar moeder ernstig ziek was, realiseerde ze zich dat er nog zoveel vragen waren die ze haar wilde stellen. Daarom maakte zij het boek Mam, vertel eens. Door het maken van dit boek ontdekte ze haar passie voor het helpen van mensen bij het maken, delen en bewaren van herinneringen. Haar boeken en non-boeken staan bekend om de mooie vormgeving, de inspirerende vragen en de gesprekken die erdoor ontstaan. Wereldwijd zijn er nu meer dan vier miljoen mensen die met de hulp van Elma hun eigen verhalen schrijven. Zie ook www.elmavanvliet.nl


ISBN
9789000375974
Pagina's
80
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren