Boekhandel Douwes Den Haag

Gewoon knetterhard jezelf zijn

Simpelweg jezelf zijn maakt het meest gelukkig

Cathelijn Paling

Gewoon knetterhard jezelf zijn

Gewoon knetterhard jezelf zijn

Simpelweg jezelf zijn maakt het meest gelukkig

Gewoon knetterhard jezelf zijn

 

'De openhartige en eerlijke schrijfstijl van Cathelijn Paling doet denken aan Elizabeth Gilbert van Eat, Pray, Love. Veelbelovend!' Marieke 't Hart, hoofdredacteur VROUW/De Telegraaf Je hoeft niet keihard te werken om gelukkig te zijn.


Nog te verschijnen

€ 20,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Gewoon knetterhard jezelf zijn

'De openhartige en eerlijke schrijfstijl van Cathelijn Paling doet denken aan Elizabeth Gilbert van Eat, Pray, Love. Veelbelovend!' Marieke 't Hart, hoofdredacteur VROUW/De Telegraaf


Je hoeft niet keihard te werken om gelukkig te zijn. Juist niet


Je bent jong en je wilt wat – en daar moet je gewoon keihard voor werken. Dit was het credo van Cathelijn Paling. Ze vinkte dagelijks in een gestoord tempo ellenlange to-dolijsten af vanaf haar werkplek aan de Amsterdamse gracht, of als digital nomad een maandje-of-nog-wat vanuit een zonnig oord. Er was alleen één probleem: ze kon er nooit van genieten. Niet echt. Want daarvoor moet je kunnen stilstaan en voelen. Ontspannen. En dat was nou precies wat ze niet kon. Tot haar lichaam plots vol aan de noodrem trok en ze als een pudding in elkaar zakte op een Italiaanse stoep.


Cathelijn belandde in een heftige burn-out die naadloos overliep in haar tweede sociale isolement: de pandemie. Er waren geen ondergrondse tunnels meer om in weg te duiken voor dat waar ze al zo lang van weg rende: zichzelf. Stilstaan en voelen zou ze.


In haar boek deelt Cathelijn haar verhaal en de wijsheden die ze zelf graag eerder had willen weten. Ze helpt je om ook al jouw gevoelens en verlangens te durven aankijken en te realiseren dat grenzen je juist vrijheid geven, in plaats van je beperken. Ga van overleven naar duurzaam leven en kom erachter dat geluk hem vooral zit in leven voor en vanuit jezelf.


Cathelijn Paling (1990) studeerde Journalistiek aan de Universiteit Leiden en schreef voor tijdschriften als Elsevier, Psychologie Magazine, LINDA.nl en VROUW. Ze is journalist, ondernemer en coach, en verslaafd aan persoonlijke ontwikkeling, mensen helpen en ontdekken hoe de wereld (en zijzelf) in elkaar steekt.


ISBN
9789000382460
Pagina's
224
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Psychologie