Boekhandel Douwes Den Haag

Retrograde journal

Astrologiedagboek voor meer houvast tijdens chaos

Josie Boog

Retrograde journal

Retrograde journal

Astrologiedagboek voor meer houvast tijdens chaos

Retrograde journal

 

'Josie Boog, de grootste astrologie-influencer van Nederland.' NRC Astrologie is trending. Er is volop belangstelling voor de stand van de planeten en hun effect op ons leven en welzijn. Velen zullen de uitdrukking kennen: 'It's just Mercury in retrograde' als verklaring waarom er dingen in de soep lopen, vooral op het gebied van transport en communicatie.


Nog te verschijnen

€ 20,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Retrograde journal

'Josie Boog, de grootste astrologie-influencer van Nederland.' NRC


Astrologie is trending. Er is volop belangstelling voor de stand van de planeten en hun effect op ons leven en welzijn. Velen zullen de uitdrukking kennen: 'It's just Mercury in retrograde' als verklaring waarom er dingen in de soep lopen, vooral op het gebied van transport en communicatie.


Mercurius is de bekendste planeet als het gaat over het mysterieuze verschijnsel 'retrograde', de optische illusie waardoor het lijkt alsof de planeet tijdelijk andersom draait. Andere planeten die sneller rond de zon draaien dan de aarde, lijken ook regelmatig 'achteruit' te bewegen.


In dit journal geeft astro-influencer Josie Boog je uitleg over het verschijnsel, niet alleen wat Mercurius betreft maar ook met Venus, Uranus, Neptunus en Mars. Wat zijn de eigenschappen van deze planeten, waar staan zij voor, en welk effect heeft een beweging in retrograde voor de sterrentekens? Met volop ruimte om je eigen ervaringen te noteren gedurende het jaar.


Josie Boog (1993) studeerde af aan het Grafisch Lyceum en is astroloog. Zij was altijd al geïnteresseerd in sterrenbeelden en heeft zich sinds begin 2019 nog intensiever toegelegd op astrologie. Via haar Instagram en website bereikt zij een trouwe groep volgers. Haar posts over astrologie werden vanaf het eerste moment enthousiast ontvangen. Inmiddels verkoopt zij via haar eigen website en -shop geboortehoroscopen en astro-guides die zij zelf grafisch ontwerpt. Voor Paper Life maakte zij in 2020 Maanjournal.


ISBN
9789000382545
Pagina's
176
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle