Boekhandel Douwes Den Haag

De gave van dankbaarheid

Dagboek voor grote en kleine geluksmomenten

Louise Hay

De gave van dankbaarheid

De gave van dankbaarheid

Dagboek voor grote en kleine geluksmomenten

De gave van dankbaarheid

 

Ontdek de vreugde in je leven met bestsellerauteur Louise Hay Als je elke dag probeert om kort stil te staan bij al het goede om je heen, stel je jezelf open voor al het moois dat het universum te bieden heeft.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 20,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De gave van dankbaarheid

Ontdek de vreugde in je leven met bestsellerauteur Louise Hay


Als je elke dag probeert om kort stil te staan bij al het goede om je heen, stel je jezelf open voor al het moois dat het universum te bieden heeft. Met dit invulboek leer je over de kunst van het dankbaar zijn, zodat het een vanzelfsprekend onderdeel wordt van je leven.


In De gave van dankbaarheid vind je mooie boodschappen en waardevolle gedachten van Louise Hay over zelfliefde, vreugde en leven in dankbaarheid. Het biedt motiverende (schrijf)oefeningen, zoals je eigen affirmaties maken, effectief visualiseren, vergeven en loslaten. Terwijl je leert om van jezelf te houden, zul je merken dat je manier van denken verandert, en dat de wereld om je heen gevuld is met liefde, vreugde, voorspoed, inspiratie en avontuur.


Louise Hay (1926-2017) was een spirituele lerares die tot op hoge leeftijd miljoenen fans en volgers heeft geïnspireerd. Zij staat bekend als een van de grondleggers van de zelfhulpbeweging; ze bracht als een van de eersten het verband tussen lichaam en geest onder de aandacht. Door Louises genezingstechnieken en positieve filosofie hebben miljoenen mensen geleerd hoe ze meer kunnen creëren van wat ze willen in hun leven, inclusief meer welzijn in hun lichaam, geest en ziel.


ISBN
9789000382613
Pagina's
144
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle