Boekhandel Douwes Den Haag

Sicilië

Capitool

Sicilië

Sicilië

Sicilië

 

Capitool Top 10 Sicilië - Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels- Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg- De schitterende foto’s brengen het eiland tot leven- Compact formaat, ideaal om mee te nemen- Diverse wandelroutes leiden je door de historische gebieden Top 10 Sicilië De reisgids is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er op Sicilië te zien en te doen is, behandelen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 13,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Sicilië

Capitool Top 10 Sicilië


- Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels
- Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg
- De schitterende foto’s brengen het eiland tot leven
- Compact formaat, ideaal om mee te nemen
- Diverse wandelroutes leiden je door de historische gebieden


Top 10 Sicilië


De reisgids is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er op Sicilië te zien en te doen is, behandelen. In korte beschrijvingen lees je over de stranden, natuurschoon, pittoreske stadjes en historische gebouwen.


Top 10 Sicilië bevat tips en praktische informatie voor tijdens het verblijf, zoals wat voor weer je kunt verwachten, waar je lekker kunt eten, gratis uitjes, welk hotel het beste is en gemakkelijk te volgen voorbeeldroutes zodat je in korte tijd zoveel mogelijk kunt zien. Of je nu een weekend of een hele week komt, dankzij de handige lijstjes heb je een snel overzicht van het beste wat het eiland te bieden heeft. Zo zie je in een oogopslag welk museum de moeite waard is, waar je de mooiste stranden kunt vinden en wat de leukste plekken zijn voor kinderen.


Deze Top 10-gids is ingedeeld in de volgende vijf regio’s:


- Palermo
- Noordwest-Sicilië
- Noordoost-Sicilië
- Zuidwest-Sicilië
- Zuidoost-Sicilië


Het eiland is vanwege de vele oudheden, het prachtige natuurschoon en de kindvriendelijke stranden een ideale en onvergetelijke vakantiebestemming. Sicilië is het grootste en gevarieerdste deel van Italië. Je ziet er eilandjes, kliffen en stranden, gebergten, graanvelden en vulkanen, maar ook geschiedenis en architectuur zijn opmerkelijk.


Top 10 Sicilië is onderdeel van Capitool Reisgidsen


Al ruim twintig jaar de ideale reisgenoot voor de echte reisliefhebber! Capitool Reisgidsen staat voor zorgvuldige samengestelde, kwalitatief hoogwaardige inhoud. Met een reisgids van Capitool heb je het beste in handen om je reis, de voorbereidingen, maar ook het nagenieten optimaal te beleven.


Neem voor alle bestemmingen een kijkje op de website www.capitool.nl


Andere titels die wellicht interessant zijn:


 • Capitool Reisgids Sicilië

 • ISBN
  9789000382941
  Pagina's
  160
  Verschenen
  NUR
  512
  Druk
  10
  Uitvoering
  Paperback / softback
  Taal
  Nederlands
  Uitgever
  Unieboek|Het Spectrum

  Reisgidsen Europa