Boekhandel Douwes Den Haag

Het geheim van Beukensteyn

Hanna Kraan & Henrike van Engelenburg & Geert Gratama

Het geheim van Beukensteyn

Het geheim van Beukensteyn

Het geheim van Beukensteyn

 

Een spannend verhaal van Hanna Kraan over een vervallen kasteel en een dolende ridderAls Daan en Floor een bezoekje aan Slot Beukensteyn willen brengen, heeft baron Freek van Grinckel eigenlijk geen tijd voor hen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 17,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Het geheim van Beukensteyn

Een spannend verhaal van Hanna Kraan over een vervallen kasteel en een dolende ridder

Als Daan en Floor een bezoekje aan Slot Beukensteyn willen brengen, heeft baron Freek van Grinckel eigenlijk geen tijd voor hen. Hij probeert dringend aan geld te komen, zodat hij het vervallen kasteel kan restaureren. Maar het begint erop te lijken dat er maar één oplossing is: hij zal het kasteel dat al eeuwen in het bezit is van zijn familie moeten verkopen.

De twee kinderen verzinnen een plan om het kasteel te redden en tijdens hun reddingsacties ontrafelen ze een groot geheim. In de schittering van het licht zien ze ineens de oude toren van weleer in volle glorie opdoemen. Daarin lijken de voorouders van de wanhopige baron nog altijd springlevend rond te lopen, alsof ze zó uit de schilderijen in de hal zijn gestapt. Lukt het Daan en Floor om baron Freek en zijn familie te helpen?

Het geheim van Beukensteyn is een spannend en fantasievol verhaal van Hanna Kraan, voltooid door theatermaker Henrike van Engelenburg. Geert Gratama combineerde zijn sfeervolle illustraties op vernuftige wijze met de echte schilderijen uit het verhaal, te zien in Het Rijksmuseum in Amsterdam. Via de verborgen QR-codes kom je terecht bij extra online bonusmateriaal. Geschikt om voor te lezen vanaf 6 jaar of zelf te lezen vanaf 8 jaar.


ISBN
9789000383283
Pagina's
144
Verschenen
NUR
282
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Van Goor

Fictie 7 - 9 jaar