Boekhandel Douwes Den Haag

Wij

Hoe we 'jij & ik' kunnen overstijgen voor meer liefde en verbinding

Terrence Real

Wij

Wij

Hoe we 'jij & ik' kunnen overstijgen voor meer liefde en verbinding

Wij

 

‘Een mooi en belangrijk boek, vooral voor het moment waarop we ons nu bevinden.’ Bruce Springsteen Je hebt waarschijnlijk een variatie gehoord op het idee dat je, voordat je van iemand anders kunt houden, eerst van jezelf moet leren houden.


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Wij

‘Een mooi en belangrijk boek, vooral voor het moment waarop we ons nu bevinden.’ Bruce Springsteen


Je hebt waarschijnlijk een variatie gehoord op het idee dat je, voordat je van iemand anders kunt houden, eerst van jezelf moet leren houden. Gezins- en relatietherapeut Terrence Real is het daar niet mee eens. De manier om je relatie te redden is niet door aan jezelf te werken, maar door samen te werken. Door op jezelf te blijven focussen, wordt het probleem alleen maar groter. De meesten van ons hebben in hun jeugd een reeks technieken ontwikkeld die ons als volwassenen niet langer helpen. Je kunt leren gebruik te maken van je wijzere, meer samenwerkende zelf.


Real vertelt in zijn boek over een nieuwe reeks wetenschappelijk onderbouwde vaardigheden die relaties kunnen redden. Met behulp van psychologie, geschiedenis en de verhalen van koppels die hij in zijn praktijk geholpen heeft, helpt Real lezers om voorbij hun trauma’s en stressoren te gaan en om te schakelen van denken in termen van mij en jou, naar je bewust te worden van ‘ons’. Real, die vele relaties heeft gered, leert ons hoe we met liefde voor onszelf kunnen opkomen en solide, liefdevolle relaties kunnen opbouwen die authentiek en wederzijds afhankelijk zijn.  • Met een voorwoord van Bruce Springsteen.

  • Voor de lezers van Esther Perel en Sue Johnson.


‘Terrence Real duikt met precisie en wijsheid in de dynamiek van moderne relaties [...]. Zijn werk heeft simpelweg mijn leven veranderd. Lees dit boek. Het zou het jouwe ook kunnen veranderen.’ Bradley Cooper


Terrence Real is een bekende Amerikaanse relatietherapeut en bestsellerauteur. Hij richtte het Relational Life Institute op, dat workshops aanbiedt voor stellen, individuen en ouders. Daarnaast heeft hij een professioneel trainingsprogramma voor artsen en therapeuten ontwikkeld om zijn Relational Life Therapy-methodologie te leren. Hij is de auteur van I Don’t Want to Talk About It, How Can I Get Through to You? en The New Rules of Marriage.


ISBN
9789000383665
Pagina's
368
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Psychologie