Boekhandel Douwes Den Haag

De blauwe zangvogel

Vern Kousky

De blauwe zangvogel

De blauwe zangvogel

De blauwe zangvogel

 

Een vertederend prentenboek over het vinden van je eigen stemHet is lente en een jonge zangvogel luistert naar de uitgelaten melodieën van haar broertjes en zusjes. Ze wil niets liever dan zelf ook meezingen, maar ze weet nog niet precies welke toon ze zal kiezen.


Leverbaar

€ 15,99

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving De blauwe zangvogel

Een vertederend prentenboek over het vinden van je eigen stem

Het is lente en een jonge zangvogel luistert naar de uitgelaten melodieën van haar broertjes en zusjes. Ze wil niets liever dan zelf ook meezingen, maar ze weet nog niet precies welke toon ze zal kiezen. Haar moeder moedigt haar aan om het nest te verlaten en uit te zoeken welk lied bij haar past. Moedig en vastberaden vliegt de jonge vogel weg van het gouden eiland waar ze woont en vraagt om advies aan een kraanvogel, een uil en een kraai die er nogal eng uitziet, tot ze eindelijk haar eigen unieke klank vindt.

De blauwe zangvogel is een filosofisch prentenboek over waarom je soms je vleugels moet uitslaan om te verkennen wie je eigenlijk bent. Prachtig vertaald door Tjibbe Veldkamp.

‘De tekst vloeit bijna als poëzie en de stem van de jonge vogel is perfect gevangen. Een lieflijke vertelling die zowel kinderen als hun ouders zal aanspreken.’ School Library Journal


ISBN
9789000384495
Pagina's
40
Verschenen
NUR
273
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Van Goor

Prentenboeken (< 6 jaar)