Boekhandel Douwes Den Haag

Provence en de Côte d'Azur

Capitool

Provence en de Côte d'Azur

Provence en de Côte d'Azur

Provence en de Côte d'Azur

 

Capitool Top 10 Provence en de Côte d’Azur - Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels- Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg- De schitterende foto’s brengen de streek tot leven- Compact formaat, ideaal om mee te nemen- Diverse autoroutes leiden je langs de kust en door het pittoreske platteland Top 10 Provence en de Côte d’Azur De reisgids is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er in Provence en de Côte d’Azur te zien en te doen is, behandelen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 14,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Provence en de Côte d'Azur

Capitool Top 10 Provence en de Côte d’Azur


- Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels
- Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg
- De schitterende foto’s brengen de streek tot leven
- Compact formaat, ideaal om mee te nemen
- Diverse autoroutes leiden je langs de kust en door het pittoreske platteland


Top 10 Provence en de Côte d’Azur


De reisgids is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er in Provence en de Côte d’Azur te zien en te doen is, behandelen. In korte beschrijvingen lees je over het mooiste deel van Frankrijk. De hoogtepunten van de Provence weerspiegelen de rijke geschiedenis van de streek. De stranden, leuke dorpjes en het bergachtige binnenland trokken veel kunstenaars en spreken ook de hedendaagse bezoeker aan.

Top 10 Provence en de Côte d’Azur bevat tips en praktische informatie voor tijdens het verblijf, zoals wat voor weer je kunt verwachten, waar je lekker kunt eten, gratis uitjes, welk hotel het beste is en gemakkelijk te volgen voorbeeldroutes zodat je in korte tijd zoveel mogelijk kunt zien. Of je nu een weekend of een hele week komt, dankzij de handige lijstjes heb je een snel overzicht van het beste wat de regio te bieden heeft. Zo zie je in één oogopslag welk museum de moeite waard is, waar de mooiste stranden zijn en waar je de lekkerste wijn kunt proeven.

Deze Top 10-gids verdeelt de streek in zes regio’s, plus twee steden


- Marseille
- Bouches-du-Rhône
- De Var en de Provençaalse kust
- Nice
- Monaco en de Rivièra
- Alpes-Maritimes
- Alpes-de-Haute-Provence
- Vaucluse


Duizenden jaren van volkerentrek heeft geresulteerd in een rijk cultureel erfgoed in de Provence, en historische plekken als het Romeinse amfitheater in Nîmes, de middeleeuwse Abbaye de Sénanque en de papavervelden in Châteauneuf-du-Pape zijn nog in volle glorie.
De Côte d’Azur is het bruisende zuiden van Frankrijk, van de goktafels van Monaco tot de topless stranden van St. Tropez. De regio biedt talloze plekken waar je je eigen paradijsje kunt vinden.


Top 10 Côte d'Azur is onderdeel van Capiotool Reisgidsen. Neem voor alle bestemmingen een kijkje op de website www.capitool.nl.


ISBN
9789000385928
Pagina's
160
Verschenen
NUR
512
Druk
11
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Unieboek|Het Spectrum

Reisgidsen Europa