Boekhandel Douwes Den Haag

Ongelimiteerd leven

Van ‘is dit alles?’ naar #lovemylife

Steffy Roos du Maine

Ongelimiteerd leven

Ongelimiteerd leven

Van ‘is dit alles?’ naar #lovemylife

Ongelimiteerd leven

 

Transformeer je leven in 5 minuten per dag ‘Steffy is een van de 50 inspirerende vrouwen met een kracht om rekening mee te houden.’ Erasmus Centre For Entrepreneurship Hoe zou het zijn als jij het leven leidde van die geweldige persoon die ergens diep in jou verstopt zit, bedekt onder lagen van boodschappenlijstjes, excuses, verantwoordelijkheden en onzekerheden?


Nog te verschijnen

€ 21,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Ongelimiteerd leven

Transformeer je leven in 5 minuten per dag
‘Steffy is een van de 50 inspirerende vrouwen met een kracht om rekening mee te houden.’ Erasmus Centre For Entrepreneurship
Hoe zou het zijn als jij het leven leidde van die geweldige persoon die ergens diep in jou verstopt zit, bedekt onder lagen van boodschappenlijstjes, excuses, verantwoordelijkheden en onzekerheden? Goede voornemens zijn er, maar vaak zijn de doelen te groot en val je terug in oude gewoontes en zelfsaboterende gedachten.Ontdek de Ongelimiteerd Leven Formule! Creëer hiermee jouw droomleven, op een simpele manier waardoor je het makkelijk kunt volhouden. De formule is een mix van spirituele tools, zoals dankbaarheid, manifesteren, affirmaties en inzichten uit de gedragswetenschap en de veranderpsychologie. Vijf minuten per dag is alles wat je nodig hebt voor jouw ongelimiteerde leven.
  • Auteur van het succesvolle boek en de podcast Mindful & Miljonair

  • Van Mindful & Miljonair zijn 5000 exemplaren verkocht

  • Krachtige combinatie van spiritualiteit en praktische psychologie

  • Als ondernemer stond Steffy in FD Gazellen, Viva 400 en The Next Women 100

  • Veel media-aandacht voor haar vorige boek Mindful & Miljonair in o.a. Cosmopolitan, Vice & Harper’s BazaarSteffy Roos du Maine (1986) is ondernemer, schrijver, spreker, podcast-host en dromer. Ze las honderden boeken en onderzoeken op het gebied van zelfontwikkeling, gedragswetenschap, business en spiritualiteit. Hierdoor is ze erin geslaagd een miljoenenbedrijf op te bouwen en vond ze de balans om een ongelimiteerd leven te leiden.


ISBN
9789000386345
Pagina's
304
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Psychologie