Boekhandel Douwes Den Haag

Kreta

Capitool

Kreta

Kreta

Kreta

 

Capitool Top 10 Kreta - Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels- Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg- De schitterende foto’s brengen het eiland tot leven- Compact formaat, ideaal om mee te nemen- Diverse wandelroutes leiden je door Kreta’s historische streken, van Chania tot Phaestos Top 10 Kreta De reisgids is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er op Kreta te zien en te doen is, behandelen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 14,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Kreta

Capitool Top 10 Kreta


- Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels
- Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg
- De schitterende foto’s brengen het eiland tot leven
- Compact formaat, ideaal om mee te nemen
- Diverse wandelroutes leiden je door Kreta’s historische streken, van Chania tot Phaestos


Top 10 Kreta


De reisgids is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er op Kreta te zien en te doen is, behandelen. In korte beschrijvingen lees je over dit schitterende eiland in de Middellandse Zee. Goudgele stranden, kristalhelder water, gezellige taveernes, gastvrije mensen en prachtige havensteden maken het tot een van de populairste Griekse eilanden.


Top 10 Kreta bevat tips en praktische informatie voor tijdens het verblijf, zoals wat voor weer je kunt verwachten, waar je lekker kunt eten, gratis uitjes, welk hotel het beste is en gemakkelijk te volgen voorbeeldroutes zodat je in korte tijd zoveel mogelijk kunt zien. Of je nu een weekend of een hele week komt, dankzij de handige lijstjes heb je een snel overzicht van het beste wat het eiland te bieden heeft.


Deze Top 10-gids verdeelt het eiland in drie streken


- Midden-Kreta
- West-Kreta
- Oost-Kreta


Hoewel Kreta deel van Griekenland is, is het eigenlijk een land op zich, met een eigen historie en folklore. Dit erfgoed wordt omlijst door prachtige berglandschappen en fraaie stranden. Wandel door de Samariakloof, fiets door de Amarivallei, bezoek het fascinerende Archeologisch Museum van Iraklion of verken Knossos en Gortys.


Top 10 Kreta is onderdeel van Capitool Reisgidsen


Andere titels die wellicht interessant zijn:  • Capitool Griekenland

  • Capitool Griekse eilanden


Neem voor alle bestemmingen een kijkje op de website www.capitool.nl.


ISBN
9789000387748
Pagina's
144
Verschenen
NUR
512
Druk
15
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Unieboek|Het Spectrum

Reisgidsen Europa