Boekhandel Douwes Den Haag

Normandië

Capitool

Normandië

Normandië

Normandië

 

Capitool Top 10 Normandië - Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels - Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg- De schitterende foto’s brengen Normandië tot leven- Compact formaat, ideaal om mee te nemen- Diverse wandelroutes leiden je langs alle hoogtepunten van de streek Top 10 Normandië De reisgids is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er in Normandië te zien en te doen is, behandelen.


Leverbaar

€ 14,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Normandië

Capitool Top 10 Normandië


- Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels

- Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg
- De schitterende foto’s brengen Normandië tot leven
- Compact formaat, ideaal om mee te nemen
- Diverse wandelroutes leiden je langs alle hoogtepunten van de streek


Top 10 Normandië


De reisgids is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er in Normandië te zien en te doen is, behandelen. Deze streek in Frankrijk is rijk aan geschiedenis die je overal in het glooiende landschap terugvindt.


Top 10 Normandië bevat tips en praktische informatie voor tijdens het verblijf, zoals wat voor weer je kunt verwachten, waar je lekker kunt eten, gratis uitjes, welk hotel het beste is en gemakkelijk te volgen voorbeeldroutes zodat je in korte tijd zoveel mogelijk kunt zien. Of je nu een weekend of een hele week komt, dankzij de handige lijstjes heb je een snel overzicht van het beste wat de streek te bieden heeft. Zo zie je in één oogopslag welk museum de moeite waard is en waar je kunt winkelen of  schitterende uitzichten hebt


Deze Top 10-gids verdeelt de Normandië in vier streken:


- Noordoost-Normandië
- Midden-Normandië
- Noordwest-Normandië
- Zuid-Normandië


Een bezoek aan Normandië is een duik in de geschiedenis. Je ziet er bijvoorbeeld het klooster op Mont St. Michel, wat een bijzonder uitzicht geeft. Leer meer over de Normandische verovering van Engeland in 1066 door het wereldberoemde Tapijt van Bayeux te bekijken. Iets recentere geschiedenis ontdek je op de D-Day-stranden waar je alles kunt leren over de landing van de geallieerden en de Slag om Normandië. Lekker slenteren en genieten van Franse kaasjes en heerlijke cider doe je in dorpjes zoals Honfleur en Etretat.


Top 10 Normandië is onderdeel van Capitool Reisgidsen


Neem voor alle bestemmingen een kijkje op de website www.capitool.nl.


ISBN
9789000387755
Pagina's
144
Verschenen
NUR
512
Druk
17
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Unieboek|Het Spectrum

Reisgidsen Europa