Boekhandel Douwes Den Haag

Gemaakt om te bewegen

De 10 essentiële gewoontes om vrij te bewegen en voluit te leven

Juliet Starrett & Kelly Starrett

Gemaakt om te bewegen

Gemaakt om te bewegen

De 10 essentiële gewoontes om vrij te bewegen en voluit te leven

Gemaakt om te bewegen

 

Ontdek de 10 essentiële gewoontes om beter door het leven te bewegen Met een voorwoord van Olga Commandeur Gemaakt om te bewegen is een boek waarmee je je lichaam kunt voorbereiden op wat er komen gaat.


Leverbaar

€ 23,99

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Gemaakt om te bewegen

Ontdek de 10 essentiële gewoontes om beter door het leven te bewegen


Met een voorwoord van Olga Commandeur


Gemaakt om te bewegen is een boek waarmee je je lichaam kunt voorbereiden op wat er komen gaat. Of het nu gaat om veroudering, blessures, of gewoon de klachten en pijntjes die al snel komen kijken bij het leven in onze stoelgebonden, technologieverslaafde en op cafeïne draaiende westerse wereld. De oefeningen van Kelly en Juliet zijn niet moeilijk en passen in elke drukke agenda – we zitten, eten, slapen, staan, ademen en lopen toch al elke dag. Ze bieden simpelweg suggesties om precies dat te blijven doen, maar op een manier die gunstig is voor elk aspect van onze gezondheid. Voor een zo optimaal mogelijke bewegingsvrijheid, zodat je kunt blijven doen wat je het liefste doet – zo lang als je leeft.


‘Een prachtig handboek vol praktische tests, tips en toepassingen die je bewust maken van de invloed van beweging op je gezondheid. Werken aan een toekomstbestendig lichaam: daar kun je op elk moment in je leven, maar nooit vroeg genoeg mee beginnen.’ – Olga Commandeur, vitaliteitscoach, oud-topatlete en voormalig Nederland in Beweging-presentatrice


Juliet Starrett (1973) is voormalig wereldkampioen wildwaterraften en CEO van San Francisco Crossfit. Kelly Starrett (1973) werkte als fysiotherapeut voor elite-legereenheden en Olympische topsporters en is co-auteur van ‘bewegingsbijbel’ Becoming a Supple Leopard. Samen richtten Kelly en Juliet fitnesswebsite The Ready State op. Ze worden gezien als mobiliteits- en bewegingspioniers.


ISBN
9789000388646
Pagina's
384
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Gezondheid en geneeskunde