Boekhandel Douwes Den Haag

Pluk de dag - Journal

Jouw persoonlijke weg naar geluk

Fien Vermeulen

Pluk de dag - Journal

Pluk de dag - Journal

Jouw persoonlijke weg naar geluk

Pluk de dag - Journal

 

Leer genieten van kleine dingen Hoe vind je geluk, en hoe ga je van overleven naar leven? Door te genieten van kleine dingen en niet altijd maar te streven naar een groots en meeslepend doel. Fien Vermeulen leidt je aan de hand van twaalf thema’s door een kleurrijk journal.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Pluk de dag - Journal

Leer genieten van kleine dingen


Hoe vind je geluk, en hoe ga je van overleven naar leven? Door te genieten van kleine dingen en niet altijd maar te streven naar een groots en meeslepend doel.


Fien Vermeulen leidt je aan de hand van twaalf thema’s door een kleurrijk journal. Stel jezelf vragen, ontdek waar jij gelukkig van wordt, en wat jou energie geeft. Dit invulboek wordt jouw persoonlijke zoek- en ontdekkingstocht naar meer geluksmomenten en plezier in je leven.


Fien Vermeulen (1991) is Q-Music radio-dj, presentator en columniste voor AD. Ze studeerde cum laude af aan de UvA in Neerlandistiek, met een specialisatie retorica en discourse analysis. In haar werk valt Fien nog dagelijks terug op die basis van overtuigingskracht en onderzoek. Met haar aangrijpende en inspirerende memoires over de periode dat zij lymfeklierkanker had, Het regent zonnestralen (2020), had Fien al eerder succes in boekenland. Ze was een veelgevraagd talkshowgast en kreeg zeer veel reacties van lezers die door het boek geraakt werden.


ISBN
9789000389476
Pagina's
192
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum