Boekhandel Douwes Den Haag

De vloek van de grafrovers

Een puzzelmysterie in het oude Egypte

Andy Seed & James Weston Lewis

De vloek van de grafrovers

De vloek van de grafrovers

Een puzzelmysterie in het oude Egypte

De vloek van de grafrovers

 

Spannend doeboek én verhaal ineen over het oude EgypteAls de oud-Egyptische vrienden Nub en Iteti ontdekken dat een bende grafrovers van plan is om in de graftombe van koningin Neith in te breken, gaan ze op pad om hen te stoppen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 17,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving De vloek van de grafrovers

Spannend doeboek én verhaal ineen over het oude Egypte

Als de oud-Egyptische vrienden Nub en Iteti ontdekken dat een bende grafrovers van plan is om in de graftombe van koningin Neith in te breken, gaan ze op pad om hen te stoppen. Maar onderweg zijn er allerlei aanwijzingen en puzzels om op te lossen, van een geheimzinnige lijst hiërogliefen tot een verwarrend doolhof over de rivier de Nijl. Lukt het hen om op tijd bij de tombe te komen en te voorkomen dat de grafrovers een vreselijke vloek ontketenen? En wie zijn die grafrovers eigenlijk?

De vloek van de grafrovers is het perfecte boek voor kinderen vanaf 8 jaar die van geschiedenis en spannende avonturen houden. Met prachtige illustraties, fascinerende feitjes over het oude Egypte én een hiërogliefenwoordenboek achterin. Geen zin om de raadsels op te lossen? Geen zorgen, ook dan kun je het verhaal lezen.


ISBN
9789000390090
Pagina's
48
Verschenen
NUR
282
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Van Holkema & Warendorf

Fictie 7 - 9 jaar