Boekhandel Douwes Den Haag

Juridische vaardigheden

M.M. Mok

Juridische vaardigheden

Juridische vaardigheden

Juridische vaardigheden

 

Juridische vaardigheden is geschreven voor studenten die een opleiding volgen waar Recht gegeven wordt en behandelt zo goed als alle deelvaardigheden die nodig zijn voor de uitoefening van het juridische vak.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 51,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Juridische vaardigheden

Juridische vaardigheden is geschreven voor studenten die een opleiding volgen waar Recht gegeven wordt en behandelt zo goed als alle deelvaardigheden die nodig zijn voor de uitoefening van het juridische vak. De student wordt stap voor stap ingewijd in het vinden en gebruikmaken van juridische teksten. Het gaat in dit boek hoofdzakelijk om het leren omgaan met het instrumentarium van de jurist.

Aan de hand van aansprekende casuïstiek stelt Juridische vaardigheden de student in staat om zich de diverse in de praktijk benodigde juridische vaardigheden eigen te maken. Het boek leent zich bijzonder goed voor zelfstudie.

In deze vijfde editie zijn de gebruikte voorbeelden geactualiseerd en waar nodig voorzien van jurisprudentie van het afgelopen jaar. De casuïstiek is dusdanig gekozen dat de student de stof direct kan toepassen in zijn leer- en werkomgeving. Het boek sluit dan ook nauw aan bij zowel de belevingswereld van de student als de realiteit van het juridisch vak.

Juridische vaardigheden is geschreven voor de propedeuse- en het begin van de hoofdfase van de opleidingen: HBO-rechten, Sociaal Juridische Dienstverlening en/of andere opleidingen waar het recht onderdeel uit maakt van het curriculum.

Studenten en docenten vinden in de ondersteunende online omgeving o.a. extra casuïstiek en de uitwerkingen van de cases.


ISBN
9789001298883
Pagina's
236
Verschenen
NUR
821
Druk
5
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Noordhoff