Boekhandel Douwes Den Haag

GeoWijzer

kennisbasis inhoud en didactiek

Frans Westerveen & Alice Peters

GeoWijzer

GeoWijzer

kennisbasis inhoud en didactiek

GeoWijzer

 

Geowijzer is een overzichtelijke en toegankelijk geschreven aardrijkskundemethode voor de pabo. Zeer geschikt voor zelfstudie en een goede voorbereiding op de onderwijspraktijk. Waarom kiezen voor GeoWijzer?


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 65,95

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving GeoWijzer

Geowijzer is een overzichtelijke en toegankelijk geschreven aardrijkskundemethode voor de pabo. Zeer geschikt voor zelfstudie en een goede voorbereiding op de onderwijspraktijk.

Waarom kiezen voor GeoWijzer?

* toegankelijke aardrijkskundemethode;
* voldoet aan de eisen van de SLO-handreiking;
* online toetsen met feedback en studieadvies.

Dit boek behandelt zowel de kerndoelen van Ruimte, als de aardrijkskundige kerndoelen van Mens en Samenleving en Natuur en Techniek. Je krijgt te maken met de meest actuele thema's en nieuwste inzichten binnen het vakgebied. Geowijzer legt bovendien een link met de aardrijkskundige aspecten van de geschiedeniscanon. Het boek bestaat uit twee delen. Het eerste deel, 'Kennisbasis Inhoud' is rijk geïllustreerd en zorgt voor een vakinhoudelijke basis. Het tweede deel, 'Kennisbasis Didactiek', behandelt de nieuwste vakdidactische principes en ontwikkelingen.

Deze tweede editie voldoet aan de aangepaste eisen voor de pabo. Er zijn twee nieuwe hoofdstukken toegevoegd: 'Bronnen van energie' en 'Grenzen en identiteit'. In laatstgenoemde hoofdstuk komt de paragraaf over de Europese Unie en het bestuur in Nederland geactualiseerd en ingekort terug. Dit hoofdstuk is aangevuld met drie volledig nieuwe paragrafen over soorten grenzen, de relatie tussen grenzen en identiteit, en wereldgodsdiensten. Het hoofdstuk 'Bestuur in Nederland en Europa' is komen te vervallen. Het boek ik ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Op www.geowijzer.noordhoff.nl vind je allerlei studie-, toets-, en oefenmateriaal, waaronder aanvullend materiaal voor de toelatingstoets aardrijkskunde. Geowijzer is een prepzone-titel.


ISBN
9789001830182
Pagina's
368
Verschenen
NUR
900
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Noordhoff


ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren