Boekhandel Douwes Den Haag

Introductie in management

over plannen, organiseren, leidinggeven en beheersen

Peter Thuis

Introductie in management

Introductie in management

over plannen, organiseren, leidinggeven en beheersen

Introductie in management

 

Introductie in management biedt een toegankelijke eerste kennismaking met dit vakgebied. Het compacte studieboek leidt je door de theorie aan de hand van managementvaardigheden: plannen, organiseren, leidinggeven en beheersen.Waarom kiezen voor Introductie in management?* Prettig toegankelijke inleiding in het vakgebied;* compact en helder geschreven;* met zeer herkenbare voorbeelden uit de praktijk.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 46,95

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Introductie in management

Introductie in management biedt een toegankelijke eerste kennismaking met dit vakgebied. Het compacte studieboek leidt je door de theorie aan de hand van managementvaardigheden: plannen, organiseren, leidinggeven en beheersen.

Waarom kiezen voor Introductie in management?
* Prettig toegankelijke inleiding in het vakgebied;
* compact en helder geschreven;
* met zeer herkenbare voorbeelden uit de praktijk.

Introductie in management geeft een overzicht van de belangrijkste basisbegrippen van Management en Organisatie. Door het aansprekende beeldmateriaal, de herkenbare voorbeelden en de heldere schrijfstijl is dit een prettige eerste kennismaking met het vakgebied. De actuele cases belichten de praktijk en zijn gebaseerd op ervaringen van afgestudeerden in het werkveld. Introductie in management is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de derde editie van Introductie in management?
In deze derde editie is er meer aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast is de theorie over kwaliteitsmanagement verbeterd. De voorbeelden en artikelen zijn volledig geactualiseerd en het boek heeft een overzichtelijkere opmaak gekregen.

Online ondersteuning
Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier toetsen met feedback, studieadvies, een begrippentrainer en -test, uitwerkingen en antwoorden, figuren en handige weblinks. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.


ISBN
9789001876913
Verschenen
NUR
801
Druk
3
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.

Management algemeen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren