Boekhandel Douwes Den Haag

Het liefdesdrankje

Miss Paty & Paul Battault

Het liefdesdrankje

Het liefdesdrankje

Het liefdesdrankje

 

Pistache is een klein heksje met groen haar. Ze is nog te jong om te leren toveren, maar kijkt er erg naar uit. Haar kikker Soda blijft maar herhalen dat ze geduld moet hebben, maar laat dat nu niet Pistache haar sterkste kant zijn… Pistache vindt Sacha van haar klas heel erg leuk.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 9,99


Beschrijving Het liefdesdrankje

Pistache is een klein heksje met groen haar. Ze is nog te jong om te leren toveren, maar kijkt er erg naar uit. Haar kikker Soda blijft maar herhalen dat ze geduld moet hebben, maar laat dat nu niet Pistache haar sterkste kant zijn…
Pistache vindt Sacha van haar klas heel erg leuk. Hoe zorgt ze ervoor dat hij ook verliefd op haar wordt? Ze besluit de hulp in te roepen van haar mama, die het net als zij niet zo nauw neemt met de regels rond toveren. Samen bereiden ze een liefdesdrankje, dat de volgende dag meteen zijn werk doet. Sacha is dolverliefd. Maar Pistache wist niet dat het zo vervelend was om een aanbidder te hebben… Hoe kan ze de toverkracht ongedaan maken, zodat Sacha weer haar leuke vriendje van vroeger wordt?


ISBN
9789002277566
Pagina's
40
Verschenen
NUR
282
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
SU Kids & Digits

Fictie 7 - 9 jaar