Boekhandel Douwes Den Haag

Educatieve wettenverzameling

2019

2019

Educatieve wettenverzameling

2019

Educatieve wettenverzameling: 2019

 

De in de Verzameling Wetgeving Financiële en Estate Planning opgenomen wet- en regelgeving is bij uitstek geschikt voor de dagelijkse praktijk van de fiscalist, notaris, financieel planner, estate planner en accountmanager bij banken.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 92,50

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Educatieve wettenverzameling: 2019

De in de Verzameling Wetgeving Financiële en Estate Planning opgenomen wet- en regelgeving is bij uitstek geschikt voor de dagelijkse praktijk van de fiscalist, notaris, financieel planner, estate planner en accountmanager bij banken. De bundel bevat materieel en formeel recht en is ingedeeld in veertien thematische delen: Belasting algemeen, Invordering, Inkomstenbelasting, Loonbelasting, Vennootschapsbelasting, Dividend belasting, Successierecht, Waardering onroerende zaken, Burgerlijk Wetboek, Toekomstvoorzieningen, Studie financiering, Sociale Zekerheid, Wet op het financieel toezicht en Internationale regelgeving.

Ook door docenten en studenten in het fiscale onderwijs aan universiteiten, hbo- en andere praktijkopleidingen is deze bundel uitstekend te gebruiken.

De Verzameling Wetgeving Financiële en Estate Planning bevat een aantal handige extra’s. Zo zijn van Boek 1 van het Burgerlijk Wetboek ook de titels 6, 7 en 8 opgenomen, zoals deze luidden per 31 december 2011 resp. 31 december 2017 en is er ook een uittreksel van wetsartikelen opgenomen van de Wet op de Inkomstenbelasting 1964 die gaan over overgangsrecht m.b.t. levensverzekeringen per 31 december 1991.

Verzameling Wetgeving Financiële en Estate Planning is overzichtelijk, compleet en gemakkelijk hanteerbaar. De teksten zijn voorzien van margewoorden en er is een uitgebreid trefwoordenregister opgenomen.

De kopijsluitingsdatum van deze bundel is 1 januari 2019. Jaarlijks verschijnt een geactualiseerde herdruk.


ISBN
9789012404136
Pagina's
2748
Verschenen
Serie
Educatieve wettenverzameling
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sdu Uitgevers

Fiscaal recht
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren