Boekhandel Douwes Den Haag

SDU Commentaar

Strafrecht. Editie 2019-2020

Sdu Commentaar Strafrecht. Editie 2019-2020

Strafrecht. Editie 2019-2020

SDU Commentaar

Strafrecht. Editie 2019-2020

Sdu Commentaar Strafrecht. Editie 2019-2020

SDU Commentaar: Strafrecht. Editie 2019-2020

 

Sdu Commentaar Strafrecht is een handzaam en overzichtelijk artikelsgewijs commentaar (in twee boekdelen) op de belangrijkste straf(proces)rechtelijke wet- en regelgeving. Het commentaar neemt een eigen plaats in tussen de bestaande naslagwerken.


Leverbaar

€ 211,10

Levertijd: 6 tot 10 werkdagen


Beschrijving SDU Commentaar: Strafrecht. Editie 2019-2020

Sdu Commentaar Strafrecht is een handzaam en overzichtelijk artikelsgewijs commentaar (in twee boekdelen) op de belangrijkste straf(proces)rechtelijke wet- en regelgeving. Het commentaar neemt een eigen plaats in tussen de bestaande naslagwerken. Naast een analyse en juridische duiding van de wetsbepalingen (in beginsel per artikellid) wordt tevens verwezen naar relevante rechtspraak, parlementaire geschiedenis en literatuur. Met name de verwijzing naar deze diverse andere bronnen, maakt dit commentaar onderscheidend ten opzichte van andere commentaren. Alle opgenomen wetgeving is integraal in de twee bundels opgenomen.

Sdu Commentaar Strafrecht omvat praktisch en diepgaand artikelsgewijs commentaar op artikelen uit onder andere het Wetboek van Strafrecht, de Wet op de economische delicten, Penitentiaire beginselenwet, de Beginselenwet verpleging ter beschikking gestelden en andere bijzondere wetten. Het Bijzondere wetten-deel is een losse bundel.

Voor de rechtspraktijk
Sdu Commentaar Strafrecht is tot stand gekomen met medewerking van verschillende auteurs, elk een deskundige op zijn of haar specifieke deelonderwerp en om die reden aangezocht het commentaar te schrijven. Dit commentaar is vooral bedoeld voor de rechtspraktijk. De wet- en regelgeving worden nader geduid en van commentaar voorzien. Op onderdelen wordt evenwel niet geschuwd een zekere sturing te geven aan het wetenschappelijke debat.

Waarom kiezen voor Sdu Commentaar Strafrecht?
· Een combinatie van oriëntatie- en naslagwerk. Zo kunt u tijd en geld besparen.
· To-the-point en deskundig commentaar met logische en heldere opbouw.
· Snel tot de kern van het wetsartikel.
· Artikelsgewijs commentaar op de belangrijkste wet- en regelgeving binnen het straf(proces)recht.
· Actuele wetteksten en commentaren in het online archief via OpMaat.
· Integrale wetteksten handzaam raadpleegbaar.

Sdu Commentaar Strafrecht is zorgvuldig samengesteld door experts op het gebied van het straf(proces)recht en staat onder redactie van prof. dr. M. Boone, mr. dr. M.L.C.C. de Bruijn-Lückers, mr. G. Knobbout, prof. mr. dr. W.N. Ferdinandusse, mr. dr. V. Mul, mr. M. van Strien en mr. A.E. van der Wal.


ISBN
9789012404259
Pagina's
2482
Verschenen
Serie
SDU Commentaar
NUR
824
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sdu Uitgevers