Boekhandel Douwes Den Haag

Rechtspraak Intellectuele Eigendom. Editie 2021-2022

Rechtspraak Intellectuele Eigendom. Editie 2021-2022

Rechtspraak Intellectuele Eigendom. Editie 2021-2022

Rechtspraak Intellectuele Eigendom. Editie 2021-2022

 

Rechtspraak Intellectuele Eigendom geeft een ruime selectie uit de relevante rechtspraak op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht in ruime zin. De bundel bevat met name beslissingen van het Europese Hof van Justitie en de Nederlandse Hoge Raad.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 52,51

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Rechtspraak Intellectuele Eigendom. Editie 2021-2022

Rechtspraak Intellectuele Eigendom geeft een ruime selectie uit de relevante rechtspraak op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht in ruime zin. De bundel bevat met name beslissingen van het Europese Hof van Justitie en de Nederlandse Hoge Raad. Voorts is nagenoeg iedere uitspraak voorzien van een bondig commentaar met verwijzingen naar andere rechtspraak en literatuur. De lezer is zodoende direct op de hoogte van de informatie die over het desbetreffende onderwerp is verschenen.

Rechtspraak Intellectuele Eigendom is bij uitstek geschikt voor het universitaire onderwijs in de bachelor- en masterfase: voor de docent én voor de (gevorderde) student die zich toelegt op de bestudering van het intellectuele-eigendomsrecht. Daarnaast biedt het advocaten en bedrijfsjuristen een beknopt en nuttig overzicht van de rechtspraak en literatuur waarmee zij in de praktijk vaak te maken hebben.

Rechtspraak Intellectuele Eigendom staat onder redactie van:

- Prof. mr. dr. P.G.F.A. Geerts, Rijksuniversiteit Groningen;
- mr. P.A.C.E. van der Kooij, voorheen Universiteit Leiden;
- Prof. mr. A.A. Quaedvlieg, Radboud Universiteit Nijmegen.


ISBN
9789012406574
Pagina's
1096
Verschenen
NUR
820
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sdu Uitgevers

Recht - DNJB