Boekhandel Douwes Den Haag

Sdu Wettenverzameling Intellectuele Eigendom. Editie 2021

Sdu Wettenverzameling Intellectuele Eigendom. Editie 2021

Sdu Wettenverzameling Intellectuele Eigendom. Editie 2021

Sdu Wettenverzameling Intellectuele Eigendom. Editie 2021

 

Sdu Wettenverzameling Intellectuele Eigendom bevat een op de rechtspraktijk van het intellectuele-eigendomsrecht afgestemde selectie van wet- en regelgeving. Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor advocaten intellectuele-eigendomsrecht, bedrijfsjuristen en de rechterlijke macht, alsmede voor andere adviseurs werkzaam op het terrein van de intellectuele eigendom.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 52,51

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Sdu Wettenverzameling Intellectuele Eigendom. Editie 2021

Sdu Wettenverzameling Intellectuele Eigendom bevat een op de rechtspraktijk van het intellectuele-eigendomsrecht afgestemde selectie van wet- en regelgeving. Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor advocaten intellectuele-eigendomsrecht, bedrijfsjuristen en de rechterlijke macht, alsmede voor andere adviseurs werkzaam op het terrein van de intellectuele eigendom. Daarnaast is deze wettenverzameling uitstekend te gebruiken t.b.v. het intellectuele-eigendomsrechtonderwijs aan universiteiten, hbo- en andere praktijkopleidingen.

Sdu Wettenverzameling Intellectuele Eigendom is overzichtelijk, compleet en gemakkelijk hanteerbaar. De teksten zijn voorzien van margewoorden en er is een uitgebreid trefwoordenregister opgenomen. Sdu Wettenverzameling Intellectuele Eigendom maakt deel uit van de reeks Sdu Wettenverzamelingen.


ISBN
9789012406581
Pagina's
1556
Verschenen
NUR
825
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sdu Uitgevers