Boekhandel Douwes Den Haag

Fiscale feiten en cijfers voor de professionele adviseur

Fiscaal Alert

2021

Fiscaal Alert

Fiscale feiten en cijfers voor de professionele adviseur

Fiscaal Alert

2021

Fiscale feiten en cijfers voor de professionele adviseur: Fiscaal Alert

 

Fiscaal Alert brengt overzicht in de doolhof van talloze fiscale bepalingen, tarieven en cijfers. Dankzij de overzichtelijke presentatie vindt u pijlsnel de gewenste informatie. Alle wijzigingen ten opzichte van de vorige uitgave zijn in deze nieuwe editie verwerkt tot toegankelijke overzichten, schema’s en tabellen, waar nodig voorzien van een toelichting.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 49,05

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Fiscale feiten en cijfers voor de professionele adviseur: Fiscaal Alert

Fiscaal Alert brengt overzicht in de doolhof van talloze fiscale bepalingen, tarieven en cijfers. Dankzij de overzichtelijke presentatie vindt u pijlsnel de gewenste informatie. Alle wijzigingen ten opzichte van de vorige uitgave zijn in deze nieuwe editie verwerkt tot toegankelijke overzichten, schema’s en tabellen, waar nodig voorzien van een toelichting. Alle cijfermatige veranderingen zijn verwerkt naar de stand van zaken per 1 januari van het nieuwe jaar.

U krijgt gedetailleerde informatie over de volle breedte van het belastingrecht en aanverwante gebieden. De cijfers zijn – waar mogelijk – in een reeks van vijf jaren opgenomen. Ook in deze editie zijn weer handige checklists opgenomen.

Bij de samenstelling van Fiscaal Alert heeft steeds de praktische bruikbaarheid vooropgestaan. Een uitgebreide inhoudsopgave en een trefwoordenregister helpen u om snel te vinden wat u zoekt. Bovendien kunt u de vele cijfers die in tabelvorm zijn opgenomen, snel vinden met behulp van een apart tabellenoverzicht. Het boekje heeft een handzaam formaat, zodat u het gemakkelijk kunt meenemen. Zo hebt u met Fiscaal Alert alle feiten en cijfers letterlijk bij de hand!


ISBN
9789012406628
Pagina's
672
Verschenen
Serie
Fiscale feiten en cijfers voor de professionele adviseur
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sdu Uitgevers