Boekhandel Douwes Den Haag

Inclusief website met actuele wetteksten

Sdu Wettenbundel Belastingrecht 2021

2021

Sdu Wettenbundel Belastingrecht 2021

Inclusief website met actuele wetteksten

Sdu Wettenbundel Belastingrecht 2021

2021

Inclusief website met actuele wetteksten: Sdu Wettenbundel Belastingrecht 2021

 

De Wettenbundel Belastingrecht is een zeer volledige bundeling van wetteksten die voor de fiscale praktijk en onderwijs van groot belang zijn. Alle relevante belastingwetten zijn opgenomen met de belang-rijkste uitvoeringsbesluiten en aanverwante regelgeving.


Niet leverbaar

€ 34,27


Beschrijving Inclusief website met actuele wetteksten: Sdu Wettenbundel Belastingrecht 2021

De Wettenbundel Belastingrecht is een zeer volledige bundeling van wetteksten die voor de fiscale praktijk en onderwijs van groot belang zijn. Alle relevante belastingwetten zijn opgenomen met de belang-rijkste uitvoeringsbesluiten en aanverwante regelgeving. Het geheel is bijgewerkt naar de stand van zaken per 1 januari 2021.

Achter diverse wetten is het overgangsrecht opgenomen. Waar mogelijk wordt verwezen naar gerelateerde wetsartikelen. Wetgeving die reeds is aangenomen, maar die nog wacht op invoering is cursief opgenomen bij het des betreffende artikel. Trefwoorden in de marge, een trefwoordenregister en hoofdstuktabs maken deze pocketeditie optimaal toegankelijk. Door de uitvoering in dundruk past deze bundel goed in uw koffer.


ISBN
9789012406666
Pagina's
2600
Verschenen
Serie
Inclusief website met actuele wetteksten
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sdu Uitgevers

Fiscaal recht