Boekhandel Douwes Den Haag

Tekst en Toelichting Participatiewet. Editie 2021

W.F.A. Eiselin

Tekst en Toelichting Participatiewet. Editie 2021

Tekst en Toelichting Participatiewet. Editie 2021

Tekst en Toelichting Participatiewet. Editie 2021

 

Tekst en toelichting Participatiewet vormt een compleet en systematisch naslagwerk, dat geschikt is voor iedereen die betrokken is bij de uitvoering van de Participatiewet. In dit boek zijn alle artikelen en de meest relevante uitvoeringsbesluiten integraal opgenomen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 95,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Tekst en Toelichting Participatiewet. Editie 2021

Tekst en toelichting Participatiewet vormt een compleet en systematisch naslagwerk, dat geschikt is voor iedereen die betrokken is bij de uitvoering van de Participatiewet.

In dit boek zijn alle artikelen en de meest relevante uitvoeringsbesluiten integraal opgenomen. Kleinere besluiten zijn in de artikelsgewijze toelichting verwerkt. Aan de artikelsgewijze toelichting zijn voorts jurisprudentie en circulaires van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid toegevoegd. Het boek bevat bovendien een algemene toelichting en een trefwoordenregister.

Daardoor kan eenieder die betrokken is bij de toepassing van de Participatiewet dit naslagwerk goed gebruiken en kan het tevens gehanteerd worden voor studiedoeleinden. Het boek is bij naar de situatie op 1 januari 2021.


ISBN
9789012406802
Pagina's
648
Verschenen
NUR
825
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sdu Uitgevers