Boekhandel Douwes Den Haag

SDU Wettenbundel Belastingrecht 2022

2022

J.W. Zwemmer (red.)

SDU Wettenbundel Belastingrecht 2022

SDU Wettenbundel Belastingrecht 2022

2022

SDU Wettenbundel Belastingrecht 2022

 

Deze wettenbundel belastingrecht is een zeer volledige bundeling van wetteksten die voor de fiscale praktijk en het fiscale onderwijs van belang zijn. Alle relevante belastingwetten zijn opgenomen met de belangrijkste uitvoeringsbesluiten en aanverwante regelgeving.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 34,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving SDU Wettenbundel Belastingrecht 2022

Deze wettenbundel belastingrecht is een zeer volledige bundeling van wetteksten die voor de fiscale praktijk en het fiscale onderwijs van belang zijn. Alle relevante belastingwetten zijn opgenomen met de belangrijkste uitvoeringsbesluiten en aanverwante regelgeving. Ook Europese regelingen zijn in deze uitgave te vinden, zoals de Btw-richtlijn en diverse andere Europese Richtlijnen. Het geheel is bijgewerkt naar de stand van zaken per 1 januari 2022.

Achter diverse wetten is het overgangsrecht opgenomen. Ten opzichte van eerdere edities is dit verder uitgebreid. Waar mogelijk wordt verwezen naar gerelateerde wetsartikelen. Wetgeving die reeds is aangenomen, maar die nog wacht op invoering is cursief opgenomen bij het desbetreffende artikel. Trefwoorden in de marge, een trefwoordenregister en hoofdstuktabs maken deze pocketeditie optimaal toegankelijk.

Door de uitvoering in dundruk past deze bundel ook nog in uw koffer. Daardoor hebt u deze onmisbare steun voor praktijk en/of studie altijd bij de hand. De teksten zijn afkomstig uit het basiswettenbestand van de Sdu, de officiële bron van alle Nederlandse wetgeving

Altijd verzekerd zijn van de nieuwste editie? Neem dan een abonnement. Met een abonnement op de Wettenbundel Belastingrecht krijgt u toegang tot de website waarop de dagelijks geactualiseerde teksten uit de wettenbundel staan. Daarnaast ontvangt u jaarlijks automatisch het boek bij uitkomst van een nieuwe editie.


ISBN
9789012407526
Pagina's
2500
Verschenen
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sdu uitgevers

Fiscaal recht