Boekhandel Douwes Den Haag

InFraMe

structuur en voorspelbaarheid in IT-infrastructuurprojecten

Ron Moerman & R. Moerman

InFraMe

InFraMe

structuur en voorspelbaarheid in IT-infrastructuurprojecten

InFraMe

 

“Dit boek ademt de praktijk van alledag en laat zien dat veel is geleerd van de fouten, maar ook van de zaken die goed uitpakten. Het helpt orga nisaties, maar ook de gehele IT-branche, een stuk verder nu Sogeti al die ervaring heeft gekanali seerd en opgetekend.De methodiek staat open voor aanpassingen en aanvullingen; een model dat uit de open-source-wereld komt en de betrokken heid van velen beloont.Nu gebruikersorganisaties hogere eisen stellen aan gebruiksgemak en lenigheid van de onder liggende infrastructuur, groeien de uitdagingen waarvoor projectleiders komen te staan.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 59,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving InFraMe

“Dit boek ademt de praktijk van alledag en laat zien dat veel is geleerd van de fouten, maar ook van de zaken die goed uitpakten. Het helpt orga nisaties, maar ook de gehele IT-branche, een stuk verder nu Sogeti al die ervaring heeft gekanali seerd en opgetekend.
De methodiek staat open voor aanpassingen en aanvullingen; een model dat uit de open-source-wereld komt en de betrokken heid van velen beloont.
Nu gebruikersorganisaties hogere eisen stellen aan gebruiksgemak en lenigheid van de onder liggende infrastructuur, groeien de uitdagingen waarvoor projectleiders komen te staan.
InFraMe® biedt de handreiking om de infrastructuur zodanig in te richten dat aan alle eisen wordt voldaan. Het helpt die eisen helder te krijgen en te relateren aan beschikbare budgetten en tijdsduur.
Verrassingen worden tot een minimum beperkt omdat de methode leert rekening
te houden met alle aspecten die van belang zijn, en tevens leert te bepalen welke hulpmiddelen beschikbaar zijn.
Dat gebeurt op een gestructureerde manier, zodat bij een volgend infrastructuurproject gebruik kan worden gemaakt van de opgedane ervaringen.
Nieuwe vindingen waarbij je denkt: ‘Dat is zo logisch; dat bestaat toch allang?’ wortelen snel. InFraMe® is zo’n vinding; geboren uit de branding van de dagelijkse praktijk.”


ISBN
9789012581875
Pagina's
245
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Academic service

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren