Boekhandel Douwes Den Haag

Basiscursus SEO en HTML5

Marco Sanders & Marijn Ophorst

Basiscursus SEO en HTML5

Basiscursus SEO en HTML5

Basiscursus SEO en HTML5

 

De basis voor jouw succes! SEO is een lastig gegeven. Iedere nieuwe technologische ontwikkeling, zoals de opkomst van sociale media en HTML5, brengt nieuwe mogelijkheden en valkuilen voor de vindbaarheid van jouw website met zich mee.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 23,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Basiscursus SEO en HTML5

De basis voor jouw succes!
SEO is een lastig gegeven. Iedere nieuwe technologische ontwikkeling, zoals de opkomst van sociale media en HTML5, brengt nieuwe mogelijkheden en valkuilen voor de vindbaarheid van jouw website met zich mee. HTML5 is al aan een onstuitbare opmars begonnen, en zal de webstandaarden opnieuw definiëren.
Dit boek zorgt ervoor dat je jezelf bewust wordt van de uitdagingen en mogelijkheden van HTML5 vanuit een SEO-perspectief. Het is een uitgebreide checklist om uw website SEO-proof te maken, nu en in de toekomst. Hoe bereid je je voor op de komst van HTML5? Hoe ga je om met verouderde webtechnieken als Flash en frames? Waarop moet je letten bij CMS-systemen als Wordpress? Waarom houdt Google meer van de webshop van je concurrent dan van die van jou? In dit boek vind je alle antwoorden, in handige action steps, checklists en stappenplannen.
Marco Sanders (1968) werd in 2005 hoofdredacteur van het Web Succes Magazine. Sindsdien heeft hij zijn kennis van websites en zoekmachines steeds verder uitgebreid door zelf websites op te zetten en continu de ontwikkelingen in de markt te blijven volgen. Momenteel is hij copywriter en SEO- en communicatieadviseur.
Erik Verhaar (1979) werkt als creatieve contentspecialist onder de bedrijfsnaam The Reception Game.
Marijn Ophorst (1978) is eigenaar van Sensi Media, een internetbedrijf gespecialiseerd in HTML5 en interactieve websites.


ISBN
9789012584821
Pagina's
160
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Academic service

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren