Boekhandel Douwes Den Haag

Basiscursussen

Basiscursus Office 2013

Jolanda Toet & Saskia Jacobsen

Basiscursus Office 2013

Basiscursussen

Basiscursus Office 2013

Basiscursussen: Basiscursus Office 2013

 

Office is de verzamelnaam voor kantoorautomatiseringsprogramma's waarvan in dit boek Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote aan de orde komen. Het is al weer toe aan versie 2013. Deze versie kan gebruikt worden op pc's met een muis, pc's met een touch screen en tabletcomputers.De Office-programma's werken voor een groot deel op dezelfde manier en dat komt nadrukkelijk aan de orde in het eerste gedeelte.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 24,95

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Basiscursussen: Basiscursus Office 2013

Office is de verzamelnaam voor kantoorautomatiseringsprogramma's waarvan in dit boek Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote aan de orde komen. Het is al weer toe aan versie 2013. Deze versie kan gebruikt worden op pc's met een muis, pc's met een touch screen en tabletcomputers.
De Office-programma's werken voor een groot deel op dezelfde manier en dat komt nadrukkelijk aan de orde in het eerste gedeelte. Denk aan zaken als het openen, opslaan, afdrukken, delen en exporteren van bestanden, maar ook aan basistechnieken als invoeren en wijzigen, selecteren en navigeren, opmaken, verplaatsen en spellingcontrole. In de uitleg staan veel schermafbeeldingen
ter herkenning. De cursus bevat veel oefeningen om de theorie goed onder de knie te krijgen.
U leert in deze Basiscursus:
* De overeenkomsten tussen de programma's, omdat u leert wat in alle programma's op dezelfde manier werkt;
* Alle basistechnieken van de programma's Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote;
* Bestanden beheren;
* Veel praktische tips.

OVER DE AUTEURS
Jolanda Toet en Saskia Jacobsen zijn de eigenaren van Toels-PC, een bedrijf dat pc-trainingen en andere vormen van computerondersteuning geeft aan bedrijven en instellingen. Zij verzorgen al vele jaren trainingen en weten daardoor precies wat altijd lastige onderwerpen zijn voor beginnende gebruikers. Zij hebben beiden een didactische achtergrond en veel ervaring in het schrijven van cursusmateriaal.

Dit boek is vooral bedoeld voor de beginnende gebruiker. Het geeft een goede indruk van de werking van de Office-programma's Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Omdat begonnen wordt met de gezamenlijke elementen van de Office-programma's, zult u snel nieuwsgierig worden naar wat een minder bekend of onbekend programma te bieden heeft. En u zult zien dat u ze snel onder de knie krijgt!


ISBN
9789012585330
Verschenen
Serie
Basiscursussen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Academic service

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren