Boekhandel Douwes Den Haag

Asser-serie

Asser 4 Erfrecht en schenking

S. Perrick

Asser 4 Erfrecht en schenking

Asser-serie

Asser 4 Erfrecht en schenking

Asser-serie: Asser 4 Erfrecht en schenking

 

De auteur geeft een grondige en systematische behandeling van alle onderdelen van het erfrecht en de schenking. Hij verbindt daarbij de verschillende onderdelen met elkaar, mede in samenhang met het overige algemene vermogensrecht.


Direct te downloaden

€ 199,00


Beschrijving Asser-serie: Asser 4 Erfrecht en schenking

De auteur geeft een grondige en systematische behandeling van alle onderdelen van het erfrecht en de schenking. Hij verbindt daarbij de verschillende onderdelen met elkaar, mede in samenhang met het overige algemene vermogensrecht. Een kritische blik wordt niet geschuwd, de wetswijzigingen in Boek 4 worden nauwkeurig tegen het licht gehouden en de vragen waartoe zij aanleiding geven, worden zorgvuldig beantwoord. Waar nuttig wordt de praktische relevantie belicht met voorbeelden.
Ook de wijzigingen in Boek 1 van het Burgerlijk Wetboek gericht op de beperking van de omvang van de wettelijke gemeenschap van goederen zijn verwerkt. Bij het schrijven is de auteur ervan uitgegaan dat deze wijzigingen per 1 januari 2018 in werking zullen treden.
Naast de algehele actualisering heeft de auteur het werk herzien met het oog op een nog betere toegankelijkheid. Het boek kent vele nieuwe passages, en op een aantal plaatsen is de stof die in de vorige druk in één nummer werd behandeld, over meerdere nummers verspreid en zijn nieuwe nummers toegevoegd.


ISBN
9789013144970
Verschenen
Serie
Asser-serie
NUR
822
Druk
16
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer

Privaatrecht
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren