Boekhandel Douwes Den Haag

Asser 3-IV Vermogensrecht algemeen - Algemeen goederenrecht

.

Asser 3-IV Vermogensrecht algemeen - Algemeen goederenrecht

Asser 3-IV Vermogensrecht algemeen - Algemeen goederenrecht

.

Asser 3-IV Vermogensrecht algemeen - Algemeen goederenrecht

 

Dit Asser-deel levert een grondige en actuele weergave van de kernleerstukken van het goederenrecht. De 17e druk is op tal van vlakken geactualiseerd. Digitalisering, verdienstelijking en nieuwe rechtspraak van de Hoge Raad noopten tot (her)bezinning op thema#s als natrekking, bezit, voorwaardelijke overdracht, derdenbescherming en verjaring.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 135,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Asser 3-IV Vermogensrecht algemeen - Algemeen goederenrecht

Dit Asser-deel levert een grondige en actuele weergave van de kernleerstukken van het goederenrecht. De 17e druk is op tal van vlakken geactualiseerd. Digitalisering, verdienstelijking en nieuwe rechtspraak van de Hoge Raad noopten tot (her)bezinning op thema#s als natrekking, bezit, voorwaardelijke overdracht, derdenbescherming en verjaring. Asser-deel 3-IV Algemeen goederenrecht levert het meest complete overzicht van de actuele stand van zaken binnen het gelijknamige rechtsgebied. Tal van thema#s die raken aan het goederenrecht passeren hierbij de revue, waaronder: De aard van de vermogensrechten Het gesloten systeem van het goederenrecht De zaakseenheid Bezit Overdracht Derdenbescherming Verjaring Sinds de verschijning van de 16e druk uit 2013 hebben tal van ontwikkelingen de gedaante van het algemeen goederenrecht veranderd. Ontwikkelingen zoals digitalisering, verdienstelijking en nieuwe jurisprudentie van de Hoge Raad vormden op tal van plaatsen in dit Asser-deel aanleiding tot aanpassingen, waaronder gewijzigde standpunten. Dit is in het bijzonder het geval bij thema#s als natrekking, bezit, voorwaardelijke overdracht, derdenbescherming en verjaring. Ook de sinds de vorige druk verschenen wetgeving, rechtspraak en literatuur zijn op de gebruikelijke wijze tot 15 juli 2021 verwerkt.


ISBN
9789013153576
Verschenen
NUR
822
Druk
17
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Asser 3-IV Vermogensrecht algemeen - Algemeen goederenrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Asser 3 - Vermogensrecht algemeen. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Asser - complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Privaatrecht