Boekhandel Douwes Den Haag

Hoofdstukken Personen-, Familie- en Erfrecht

Hoofdstukken Personen-, Familie- en Erfrecht

Hoofdstukken Personen-, Familie- en Erfrecht

Hoofdstukken Personen-, Familie- en Erfrecht

 

Deze geheel vernieuwde uitgave laat de lezer op een heldere manier kennismaken met het personen-, familie- en erfrecht. Toegankelijk, overzichtelijk en uiterst informatief: een ideale introductie met het rechtsgebied voor zowel student als professional.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 23,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Hoofdstukken Personen-, Familie- en Erfrecht

Deze geheel vernieuwde uitgave laat de lezer op een heldere manier kennismaken met het personen-, familie- en erfrecht. Toegankelijk, overzichtelijk en uiterst informatief: een ideale introductie met het rechtsgebied voor zowel student als professional. Deze 4e druk van Hoofdstukken Personen-, Familie- en Erfrecht vormt wederom de meest complete en toegankelijke kennismaking tot het personen-, familie- en erfrecht. De opzet van de titel helpt de lezer dit rechtsgebied langs de gehele breedte te doorgronden. Alle belangrijke onderwerpen binnen het personen-, familie- en erfrecht komen aan bod middels bondige teksten. De wet- en regelgeving komt direct tot leven doordat elk onderwerp steevast uitmondt in een praktische casus. Op deze manier kunt u gemakkelijk toetsen of u de behandelde materie daadwerkelijk onder de knie heeft. Deze herziene 4e editie is volledig bijgewerkt naar de meest recente ontwikkelingen binnen het personen-, familie-, en erfrecht. Diverse belangrijke ontwikkelingen hebben hun weg gevonden in deze druk, waaronder de inwerkingtreding van de Wet herziening partneralimentatie per 1 januari 2020, die belangrijke gevolgen had voor de alimentatietermijn. Ook wordt het "skypestatement" dat sinds de Corona- crisis aan de orde is niet achterwege gelaten. Hoofdstukken Personen-, Familie- en Erfrecht is volledig up-to-date met de actuele stand van zaken in wet- en regelgeving. Het toegankelijke en complete karakter blijft echter geheel overeind. De titel weet hiermee zowel student als praktijkjurist op boeiende wijze te introduceren met dit dynamische rechtsgebied.


ISBN
9789013155013
Verschenen
NUR
822
Druk
4
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.