Boekhandel Douwes Den Haag

voor de algemeen en buitengewoon opsporingsambtenaar

Zakboek Proces-verbaal en Bewijsrecht

2021-2022

Zakboek Proces-verbaal en Bewijsrecht

voor de algemeen en buitengewoon opsporingsambtenaar

Zakboek Proces-verbaal en Bewijsrecht

2021-2022

voor de algemeen en buitengewoon opsporingsambtenaar: Zakboek Proces-verbaal en Bewijsrecht

 

Houd je je als hulpofficier van justitie of andere (buitengewoon) opsporingsambtenaar bezig met processen-verbaal? Voorkom onnodige vrijspraken en verzoeken tot aanvullend onderzoek/proces-verbaal.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 25,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving voor de algemeen en buitengewoon opsporingsambtenaar: Zakboek Proces-verbaal en Bewijsrecht

Houd je je als hulpofficier van justitie of andere (buitengewoon) opsporingsambtenaar bezig met processen-verbaal? Voorkom onnodige vrijspraken en verzoeken tot aanvullend onderzoek/proces-verbaal. Dit zakboek is volledig geactualiseerd met wetswijzigingen en jurisprudentie op het gebied van rechtsbijstand, herkenning op basis van beelden, één getuige is geen getuige en nieuwe praktijktips! Het Zakboek Proces-verbaal en Bewijsrecht is het perfecte naslagwerk bij het maken of corrigeren van een proces-verbaal. De complete en praktijkgerichte benadering levert een essentiële bijdrage aan de kwaliteit van het proces-verbaal. De uitgave is hiermee onmisbaar in een tijd waarin de opsporingspraktijk steeds meer waarde hecht aan een solide proces-verbaal. Het zakboek zet alle onderwerpen op een rij die van belang zijn voor het leveren van een gedegen proces-verbaal. To-the-point en rijkelijk voorzien van praktijktips. De uitgave belicht onder meer: # Doel van het proces-verbaal # Opsporingsbevoegdheden van diverse opsporingsambtenaren # Verbaliseringsplicht # Toezicht en opsporing # Vormvereisten én inhoudseisen proces-verbaal # Bewijsrecht en positie proces-verbaal binnen bewijsrecht # Slachtoffer/benadeelde # Processen-verbaal ter zake voorgeleiding, doorzoeking, confrontatie, (aanvragen van) bijzondere opsporingsbevoegdheden en beslag # Veel voorkomende verbeterpunten uit de rechtspraak # Checklists In deze 2021-editie zijn vanzelfsprekend de laatste ontwikkelingen op het gebied van processen-verbaal en het bewijsrecht opgenomen. Zo zijn de laatste wetswijzigingen verwerkt. Ook blijf je bij in de laatste jurisprudentie, waaronder rechtspraak op het gebied van rechtsbijstand, herkenning op basis van beelden, één getuige is geen getuige, tegenonderzoek, schadevergoeding en klachten. Daarnaast zijn er in deze nieuwe editie diverse paragrafen toegevoegd of herschreven, waaronder de onderdelen over het gebruik van locatiegegevens van telefoons als bewijs en wettig en overtuigend bewijs. Gebruik van het zakboek maakt een verschil in de praktijk. Het zal het aantal verzoeken tot aanvullend onderzoek/proces-verbaal sterk verlagen en het aantal onnodige vrijspraken terugbrengen. Kortom: een onmisbare uitgave voor hulpofficieren van justitie en andere algemeen én buitengewoon opsporingsambtenaren! Zie voor de omvangrijke inhoudsopgave en een gedetailleerd overzicht van verwerkte actualiteiten www.zakboekenpolitie.com.


ISBN
9789013162448
Verschenen
Serie
voor de algemeen en buitengewoon opsporingsambtenaar
NUR
824
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Zakboek Proces-verbaal en Bewijsrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Zakboeken Politie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren