Boekhandel Douwes Den Haag

Huurrechtmemo 2021/2022

Huurrechtmemo 2021/2022

Huurrechtmemo 2021/2022

Huurrechtmemo 2021/2022

 

De wetgeving van het huurrecht is bijzonder dynamisch en gevarieerd. Dit memo staat bekend als standaardwerk en helpt je de voortdurende veranderingen in de praktijk van het huurrecht bij te blijven.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 45,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Huurrechtmemo 2021/2022

De wetgeving van het huurrecht is bijzonder dynamisch en gevarieerd. Dit memo staat bekend als standaardwerk en helpt je de voortdurende veranderingen in de praktijk van het huurrecht bij te blijven. Deze 2021/2022-editie staat onder meer stil bij de impact van coronamaatregelen op het huurrecht. De bij het huurrecht relevante wetgeving is zo omvangrijk en gevarieerd dat je in de praktijk simpelweg niet zonder gedegen overzicht van de actueel gehanteerde regelingen kan. Huurrechtmemo 2021/2022 staat sinds jaar en dag bekend als standaardwerk dat je de voortdurende veranderingen in de praktijk van het huurrecht helpt te overzien. Centraal uitgangspunt is titel 7.4 BW, met de bijbehorende algemene maatregelen van bestuur. Daarnaast zijn er (delen) van andere relevante wetten opgenomen, waaronder: # Uitvoeringswet huurprijzen woonruimte met het Besluit huurprijzen woonruimte en de Uitvoeringsregeling huurprijzen woonruimte # De Wet op de huurtoeslag # De Leegstandwet # De Woningwet # De Huisvestingswet # De Wet op het overleg huurders verhuurder De wet Tijdelijke huurkorting Voorgestelde toekomstige wetswijzigingen zijn opgenomen in de voetnoten bij de opgenomen regelingen. Ontwikkelingen en coronamaatregelen huurrecht De auteurs leveren een handzaam overzicht van de hoofdlijnen van het huurrecht. Hierbij hanteren ze een praktische benadering, waarbij de nadruk ligt op actuele kwesties en de meest relevante rechtspraak. Zo krijg je snel inzicht in de belangrijkste regels uit het huurrecht, evenals de directe toepassing ervan met geactualiseerde achtergronden. Uiteraard is deze 2021-2022 editie weer in vele opzichten geactualiseerd met de laatste wetgeving, rechtspraak en ontwikkelingen. Er wordt stilgestaan bij de gevolgen van de coronacrisis voor huurovereenkomsten. In dat kader is ook de wetgeving over tijdelijke verlenging van tijdelijke huurovereenkomsten opgenomen. Kortom: wanneer je werkzaam bent als advocaat, makelaar of lid van een huurcommissie, dan doe je je voordeel met deze handige bundel. Ook sociale en commerciƫle verhuurders en anderen die regelmatig met het huurrecht in aanraking komen kunnen niet zonder dit compacte en actuele overzicht van de belangrijkste regels in het huurrecht.


ISBN
9789013163377
Verschijnt
NUR
822
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Huurrechtmemo. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren