Boekhandel Douwes Den Haag

Cursus Belastingrecht Omzetbelasting

Studenteneditie 2021-2022

S.B. Cornielje

Cursus Belastingrecht Omzetbelasting

Cursus Belastingrecht Omzetbelasting

Studenteneditie 2021-2022

Cursus Belastingrecht Omzetbelasting

 

Met deze uitgave beschik je over alles wat je moet weten over de fiscale wetgeving op het gebied van de omzetbelasting. De systematische opbouw is ideaal voor studenten en wordt ondersteund door vele praktische voorbeelden.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 39,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Cursus Belastingrecht Omzetbelasting

Met deze uitgave beschik je over alles wat je moet weten over de fiscale wetgeving op het gebied van de omzetbelasting. De systematische opbouw is ideaal voor studenten en wordt ondersteund door vele praktische voorbeelden. Uiteraard vind je in deze editie ook de belangrijkste jurisprudentie en opvattingen in de literatuur. De studentenedities van de Cursus Belastingrecht zijn verkorte uitgaven van de al ruim 50 jaar succesvolle uitgave 'Cursus Belastingrecht'. De Studenteneditie Cursus Belastingrecht Omzetbelasting 2021-2022 bevat een uitvoerige, actuele en helder leesbare toelichting op de Wet Omzetbelasting. De titel sluit uitstekend aan op de onderwerpen die in het onderwijs centraal staan In het studieboek is de meest recente wetgeving, beleid, jurisprudentie en vakliteratuur verwerkt die relevant is voor de omzetbelasting. De stof wordt op de voor de serie kenmerkende systematische wijze behandeld. Dit helpt de student om snel inzicht te krijgen in de structuur van de omzetbelasting. Concrete voorbeelden maken de materie direct toepasbaar. Actuele ontwikkelingen Omzetbelasting Deze 2021-2022 editie is geactualiseerd aan de hand van de laatste ontwikkelingen in wetgeving, rechtspraak en literatuur. Zo zijn recente nieuwe regelingen voor voucher (2019), snelle oplossing bij grensoverschrijdende handel ofwel #quick fixes# (2020) en elektronische handel ofwel #e-commerce# (1 juli 2021) verwerkt. De e-commerce regels zien op een uitbreiding van de #één loket regeling# ofwel #one stop shop# en uitbreiding van de heffing van btw op pakketzendingen van buiten de EU. Verder komen is deze druk o.a. aan de orde: # Intracommunautaire transacties # Vrijstellingen # Levering van onroerende zaken # Tarifering Kortom: de Studenteneditie Cursus Belastingrecht Omzetbelasting 2021- 2022 bevat alles wat je als fiscale student nodig hebt om de wetgeving op het vlak van omzetbelasting effectief te doorgronden en toe te passen.


ISBN
9789013163476
Verschenen
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Cursus Belastingrecht Omzetbelasting. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Cursus Belastingrecht - complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Fiscaal recht