Boekhandel Douwes Den Haag

Rechtspersonen

2021/2022

Rechtspersonen

Rechtspersonen

2021/2022

Rechtspersonen

 

Deze pocketeditie biedt u grondig en toch handzaam overzicht van het rechtspersonenrecht en ondernemingsrecht, inclusief een belangrijk deel van het financieel recht en toekomstige wetgeving. De thematische onderverdeling van wet- en regelgeving en de instructieve kopjes in de marge van artikelen helpen u snel op weg.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 49,00

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Rechtspersonen

Deze pocketeditie biedt u grondig en toch handzaam overzicht van het rechtspersonenrecht en ondernemingsrecht, inclusief een belangrijk deel van het financieel recht en toekomstige wetgeving. De thematische onderverdeling van wet- en regelgeving en de instructieve kopjes in de marge van artikelen helpen u snel op weg. Rechtspersonen 2021/2022 leent zich door haar complete en toch compacte opzet uitstekend voor zowel de dagelijkse ondernemingsrechtpraktijk als een rechtenstudie. De pocket behandelt een groot deel van het rechtspersonenrecht en ondernemingsrecht, met inbegrip van een belangrijk deel van het financieel recht en toekomstige wetgeving. Om het gebruik te vergemakkelijken is de wet- en regelgeving thematisch onderverdeeld en zijn de artikelen van instructieve kopjes in de marge voorzien. Kortom: een ideale opzet om gedurende de werkdag snel de informatie te kunnen vinden die u nodig heeft. De 2021/2022-editie kent een aantal belangrijke wijzigingen ten opzichte van de vorige druk en weerspiegelt de stand van zaken per 1 augustus 2021. Nieuw opgenomen zijn: - Wetsvoorstel Wet diversiteit (Kamerstukken I 2020/21, 35628, nr. A) - Wetsvoorstel Wet transparantie maatschappelijke organisaties (Kamerstukken II 2020/21, 35646, nr. 2) De Wet ongewenste zeggenschap telecommunicatie, die bij de vorige editie nog als Kamerstuk was opgenomen, heeft nu als een uittreksel van de Telecommunicatiewet een plekje in de bundel gekregen. De pocket is geschikt voor iedereen die wetteksten op het terrein van rechtspersonenrecht en ondernemingsrecht gemakkelijk en snel wil kunnen raadplegen. De uitgave leent zich uitstekend voor zowel studie als werk.


ISBN
9789013164930
Verschenen
NUR
827
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Rechtspersonen (Kluwer). U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Ondernemingsrecht