Boekhandel Douwes Den Haag

Advocatenmemo 2022

2022

Advocatenmemo 2022

Advocatenmemo 2022

2022

Advocatenmemo 2022

 

Dit handzame en praktische naslagwerk is ideaal om mee te nemen naar een bespreking of zitting. De omvangrijke hoeveelheid regelgeving vanuit de overheid vindt u makkelijk terug. De uitgave bundelt alle gegevens en informatie die relevant zijn voor het jaar 2022.


Leverbaar

€ 82,50

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Advocatenmemo 2022

Dit handzame en praktische naslagwerk is ideaal om mee te nemen naar een bespreking of zitting. De omvangrijke hoeveelheid regelgeving vanuit de overheid vindt u makkelijk terug. De uitgave bundelt alle gegevens en informatie die relevant zijn voor het jaar 2022. Bent u beoefenaar van het recht? Dan weet u als geen ander dat het in de wereld van het recht niet alleen om de schoonheid van ons rechtssysteem gaat. Het draait in de praktijk om fatale termijnen, de indexeringscijfers of de vrijstellingsdrempels; gegevens die men ieder jaar weer opnieuw moet zien te destilleren uit de enorme hoeveelheid regelgeving die de overheid op ons afstuurt. En wat te denken van al die andere informatie die de praktijkjurist over zich krijgt uitgestort? Denk aan de alimentatienormen, verhoogde tarieven of de gewijzigde contactgegevens van de één of andere instantie. Met Advocatenmemo 2022 beschikt u over een overzichtelijk naslagwerk dat al deze gegevens en informatie bijeenbrengt. Het scheelt u talloze uren uitzoekwerk in boeken en het wereldwijde web. Het advocatenmemo bevat alle recente ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht, belastingen, procesrecht, faillisementsrecht, huurrecht en alimentatienormen, sociale zekerheid en het strafrecht. In deze titel zijn de belangrijkste wijzigingen in de belastingheffing per januari 2022 opgenomen.


ISBN
9789013166057
Verschenen
NUR
821
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Advocatenmemo. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren