Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB taalgids

: Tsjechisch

Hans Hoogendoorn & Irene Van Vuuren-Matejiwkova

: Tsjechisch

ANWB taalgids

: Tsjechisch

ANWB taalgids: : Tsjechisch

 

ANWB Taalgids TsjechischMaak je tijdens je vakantie in Tsjechië verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Tsjechisch! Tsjechisch is de landstaal van de republiek Tsjechië, die in 1993 ontstond na de opdeling van Tsjecho-Slowakije.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 7,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving ANWB taalgids: : Tsjechisch

ANWB Taalgids Tsjechisch
Maak je tijdens je vakantie in Tsjechië verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Tsjechisch!

Tsjechisch is de landstaal van de republiek Tsjechië, die in 1993 ontstond na de opdeling van Tsjecho-Slowakije. Het Slowaaks lijkt zo op het Tsjechisch dat je deze taalgids ook in Slowakije kunt gebruiken. Met de ANWB Taalgids Tsjechisch op zak wordt communiceren in Tsjechië en Slowakije een stuk gemakkelijker.

In de gids komen woorden en uitdrukkingen in de volgende categorieën aan bod: Algemene uitdrukkingen, aan de grens, op de weg, openbaar vervoer, tanken & pech, overnachten, uitgaan, medische hulp, winkelen en toerisme. De woorden en uitdrukkingen zijn weergegeven in Nederlands-Tsjechisch en Tsjechisch-Nederlands. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven.

De ANWB Taalgids Tsjechisch is een compacte vertaalgids die gemakkelijk in de handtas past. Er zijn in totaal 17 ANWB taalgidsen, waaronder Italiaans, Grieks, Frans, Turks, Deens en Portugees.


ISBN
9789018029753
Pagina's
256
Verschenen
Serie
ANWB taalgids
NUR
507
Druk
5
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB