Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB taalkit

ANWB taalgids : Turks

Torros Tekeli & Hans Hoogendoorn & Akin Donmez

ANWB taalgids : Turks

ANWB taalkit

ANWB taalgids : Turks

ANWB taalkit: ANWB taalgids : Turks

 

ANWB Taalgids TurksMaak je tijdens je vakantie in Turkije verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Turks! Omdat Turks een Aziatische oorsprong heeft, is het voor ons een mooie, maar moeilijke taal.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 7,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving ANWB taalkit: ANWB taalgids : Turks

ANWB Taalgids Turks
Maak je tijdens je vakantie in Turkije verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Turks!

Omdat Turks een Aziatische oorsprong heeft, is het voor ons een mooie, maar moeilijke taal. Het Turks kent ook meer letters, 29 in totaal. Met de ANWB Taalgids Turks op zak wordt communiceren in Turkije een stuk gemakkelijker.

In de gids komen woorden en uitdrukkingen in de volgende categorie├źn aan bod: Algemene uitdrukkingen, aan de grens, op de weg, openbaar vervoer, tanken & pech, overnachten, uitgaan, medische hulp, winkelen, toerisme. De woorden en uitdrukkingen zijn weergegeven in Nederlands-Turks en Turks-Nederlands. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven.

De ANWB Taalgids Turks is een compacte vertaalgids die gemakkelijk in de handtas past. Er zijn in totaal 17 ANWB taalgidsen, waaronder Italiaans, Grieks, Frans, Pools en Portugees.


ISBN
9789018029760
Pagina's
256
Verschenen
Serie
ANWB taalkit
NUR
507
Druk
5
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB